online időpontfoglalás

blog

Az F MEDICAL Lézerproktológiai Centrumban a jövő már ma kezdődik

Lézerproktológiai Centrumunk nem csak a jelenlegi szükségleteket elégíti ki, hanem a jövő orvosi trendjeit is megtestesíti. A fejlett technológia és a tapasztalt szakemberek kombinációja teszi lehetővé számunkra, hogy minden páciensünknek a legjobb gyógyulási eredményt nyújtsuk.

Két éve már, hogy megnyitottuk Lézerproktológiai Centrumunkat az F MEDICAL Magánklinika keretein belül. Jól példázza elhivatottságunkat, hogy jelenleg az aranyeres műtétek több mint 80%-át lézer asszisztált eljárással végezzük. Ennek köszönhetően a páciensek számára sokkal gyorsabb felépülést és sokkal kisebb fájdalmat tudunk biztosítani a műtét utáni időszakban.

 

 

Lézerrel a gyorsabb gyógyulásért, azaz miért választják a páciensek a lézerproktológiát?

 

A hagyományos műtéti eljárásokhoz képest a lézerproktológia számos előnnyel jár. Az aranyeres betegség egy olyan állapot, amely sokakat érint, és a hagyományos műtétek hosszú felépülési időszakot és kellemetlen fájdalmakat eredményezhetnek. Itt lép be a képbe a lézerproktológia, és forradalmasítja az ilyen típusú műtéteket.

 

1. Gyorsabb felépülés

A lézerrel támogatott aranyérkezelések kimagasló gyorsasággal és hatékonysággal járnak. A lézer pontos és célzott beavatkozást tesz lehetővé, minimalizálva a környező szövetek sérülését. Ennek eredményeként a páciensek sokkal gyorsabban térnek vissza mindennapi tevékenységeikhez.

 

2. Kevesebb fájdalom

A hagyományos műtétek gyakran hozhatnak magukkal intenzív fájdalmakat és kellemetlenségeket. A lézerrel végzett beavatkozások minimálisra csökkentik a fájdalmat, mivel a lézerrel történő cauterizáció (az aranyeres csomók lézeres ellátása) kevesebb irritációt okoz.

 

3. Kis seb

A lézerrel asszisztált műtétek során a seb (kimetszés hiányában) lényegesen kisebb. Ez nemcsak a gyógyulási folyamatot gyorsítja, hanem csökkenti a hegek kialakulásának esélyét is.

 

4. Kevesebb vérveszteség

A lézer használata csökkenti a műtét során bekövetkező vérveszteséget, ami további előny a páciensek számára.

 

5. Magas hatékonyság

A lézerproktológiai eljárások pontosak és hatékonyak, ezáltal lehetővé teszik a sebész számára, hogy optimalizálja a beavatkozást, és a páciens számára gyorsabb gyógyulást biztosítson.

 

A Lézerproktológiai Centrumban a pácienseink egészsége és kényelme a legfontosabb számunkra. Ha aranyeres problémákkal, vagy egyéb proktológiai megbetegedéssel küzd, ne hagyja figyelmen kívül a lézerproktológiai eljárásokat. Forduljon hozzánk bizalommal, és tapasztalja meg a gyorsabb felépülés és kevesebb fájdalom előnyeit.

 

Dr. Kolozsi Péter

F MEDICAL Lézerproktológiai Centrum

sebész - proktológus

 

 

Az F MEDICAL Lézerproktológiai Centrumáról bővebben ide kattintva olvashat. 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)