online időpontfoglalás

blog

Adjunktusi kinevezésben részesült Dr. Izsák Erika, klinikánk kiváló belgyógyász szakorvosa

EGYÉBEGYÉB 2023.06.30 F MEDICAL MAGÁNKLINIKA

A közelgő Magyar Egészségügy Napja alkalmából június 28-án a Szent Damján Görögkatolikus Kórházban ünnepélyes keretek között adtak át adjunktusi és főorvosi kinevezéseket számos kiváló orvosnak.

Az ünnepségen Főtisztelendő Kocsis Fülöp érsek-metropolita és Dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő köszöntőit követően Hegyi Henrik Dénes főigazgató úr mondott különleges ünnepi beszédet (Forrás: Szent Damján Görögkatolikus Kórház Facebook oldala).


Az ünnepség keretein belül adjunktusi kinevezést kapott az F MEDICAL Magánklinika kiváló belgyógyász szakorvosa is – Dr. Izsák Erika. Ebből az alkalomból készítettünk vele egy rövid interjút.

 

Kép forrása: Szent Damján Görögkatolikus Kórház Facebook oldala

 

Mikor kezdte el orvosi pályafutását?


2014. januártól kezdtem el dolgozni általános orvos, illetve belgyógyász rezidensként, majd 2019-ben sikeres belgyógyász szakvizsgát szereztem.


Miért választotta az orvosi hivatást és ezen belül a belgyógyász szakirányt?


Gyermekkorom óta az az álmom, hogy orvos legyek. Akkor kezdődött minden, mikor betegségek miatt sok időt kórházban töltöttem. Ekkor tapasztaltam meg, hogy az orvosok és az ápolók milyen áldozatos munkát végeznek, így elhatároztam, felnőtt koromban én is orvos leszek.

A belgyógyász szakirány, véleményem szerint, sok kihívást tartogat, hiszen az orvostudományon belül az egyik legkomplexebb terület. Itt érzem azt, hogy igazán tudok fejlődni, újat tanulni, és nem utolsó sorban segíteni a pácienseket a gyógyulási folyamatban.


Mi fontos Önnek a munkája során?


Munkám során fontos számomra az empatikusság, a betegekkel való kommunikáció és odafigyelés. Igyekszem részt venni szakmai továbbképzéseken, hogy mindenki számára korszerű és hatékony kezelést biztosítsak.

Jelenleg több területen is tevékenykedem: az F MEDICAL Magánklinikán dolgozom belgyógyász szakorvosként, valamint Kisvárdán a Szent Damján Görögkatolikus Kórházban a Belgyógyászati Osztályon, illetve Ügyeletvezetőként a Sürgősségi Betegellátó Osztályon. Minden területen igyekszem kihozni a maximumot magamból.

 

Mik a jövőbeni tervei?


A jövőben szeretnék gasztroenterológus szakvizsgát tenni, hogy még nagyobb tudásra tegyek szert. Úgy gondolom, a második szakorvosi vizsga megszerzése után még nagyobb segítséget nyújthatok majd a hozzám forduló paciensek számára.

 

Ezúton is szívből gratulálunk az adjunktusi kinevezéshez! További sikeres munkát kívánunk!

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)