online időpontfoglalás

blog

Családbarát Magánegészségügyi Intézmény elismerésben részesült az F MEDICAL Magánklinika

EGYÉBEGYÉB 2024.05.15 F MEDICAL MAGÁNKLINIKA

A Magyar Kórházszövetség, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány, mint alapítók, a Primus Magánegészségügyi Szolgáltatók Egyesületével, mint stratégiai partnerrel pályázatot hirdetett a magánegészségügyi intézmények számára Családbarát Magánegészségügyi Intézmény 2024 címen. A pályázat célja, hogy a család- és emberbarát jó gyakorlatokkal rendelkező intézmények ismertté váljanak és a példaértékű kezdeményezések elterjedhessenek.

 

 

A pályázat elbírálása során az F MEDICAL Magánklinika Családbarát Magánegészségügyi Intézmény 2024 elismerésben részesült. Az oklevelet Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke és Dr. Velkey György János, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója adták át a Magyar Kórházszövetség XXXVI. kongresszusán. Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre és valamennyi kollégánkra, hiszen áldozatos és odaadó munkájuk kulcsfontosságú a sikeres működéshez.

 

 

A Családbarát Magánegészségügyi Intézmény díjat a Mediteam Szeged Zrt. kapta, ahol 40 szakterületen 60 fő szakorvossal 15 orvosi rendelőben zajlik járóbeteg-ellátás.

A kongresszuson átadásra került továbbá a Családbarát Kórházi díj is, amelyet a  Debreceni Egyetem Klinikai Központ nyert. Emellett Családbarát Kórházi Osztály 2024 címet kapott 18 egészségügyi intézmény, köztük a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház Járóbeteg ellátása (Nagykálló), Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház Nyíregyházi Jósa András Tagkórház Egynapos sebészeti osztálya, illetve Fül-Orr-Gégészeti osztálya is (Forrás: https://www.haromkiralyfi.hu/csaladbarat-maganegeszsegugyi-intezmeny-2024).

Az F MEDICAL Magánklinika munkatársai nevében szívből gratulálunk minden elismerésben részesült intézménynek!

 

Új játszósarok az F MEDICAL Magánklinikán

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)