Dr. Földi Ildikó gasztroenterológus az F MEDICAL csapatában

Kiváló szakemberrel, Dr. Földi Ildikó gasztroenterológus szakorvossal bővült az F MEDICAL Magánklinika csapata.

 

Dr. Földi Ildikó PhD 2006-ban végezett a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd a debreceni II. sz. Belgyógyászati Klinikán dolgozott belgyógyász rezidensként. 2016-ban belgyógyászatból, 2019-ben gasztroenterológiából szakvizsgázott „summa cum laude” minősítéssel. 2017-ben PhD fokozatot szerezett.  

Az elmúlt években aktívan részt vett belgyógyászati, gasztroenterológiai profilú járó és fekvőbetegellátásban, a belgyógyászati intenzív osztály munkájában,  valamint orvostanhallgatók oktatásában.

A gasztroenterológián belül kiemelt érdeklődési területei a vékony és vastagbélbetegségek, felszívódási zavarok, hasnyálmirigy betegségek.

Munkája során a szakmai továbbképzéseken való rendszeres részvételre törekszik, valaimint a hazai és nemzetközi irányelveknek megfelelő betegellátásra. Emellett  különösen fontos számára a komplex betegellátási szemlélet, az empatikus és partneri orvos-beteg kapcsolat kialakítása.

Kedves Dr. Földi Ildikó, üdvözlünk az F MEDICAL csapatában, sok sikert kívánunk gyógyító tevékenységedhez!

Az F MEDICAL Magánklinikán a régió egyik legfelszereltebb Gasztroenterológiai Központja működik. Teljes körű ellátást biztosítunk emésztőrendszeri problémákra a szakorvosi vizsgálatoktól az altatásos endoszkópos beakatkozásokig. Szolgáltatásunkról bővebben olvashat: https://fmedical.hu/gasztroenterologia

 

Fmedical 3D
Fmedical galéria
fotók az intézményről
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-igtelefonszám:06 42 512 222
© 2018-2021 www.fmedical.hu - minden jog fenntartva
powered byForWeb Weboldal készítés