online időpontfoglalás

blog

Egészségügyi kutatásokban működünk együtt a Nyíregyházi Egyetemmel

FÜL-ORR-GÉGÉSZETFÜL-ORR-GÉGÉSZET 2018.03.08 Finnamed Klinika

A Nyíregyházi Egyetemen írtuk alá 2018. február 26-án azt az együttműködési megállapodást, mely keretében a Nyíregyházi Egyetemmel kutatásokban, fejlesztésekben dolgozunk együtt, és támogatjuk egymás innovációs munkáját.

Ezzel a megállapodással reményeink szerint egy olyan kutatási-fejlesztési folyamatot indítottunk el, ahol a magánklinikánk szellemi kapacitását, az egyetemen megtalálható korszerű tudományos, informatikai és technikai háttér segítségével a közjó érdekében tudjuk felhasználni.

Közös kutatásokat folytatunk majd az emésztőrendszeri folyamatok, betegségek megelőzése, gyógyítása terén, de a gastrointestinális rendszeren túl a dermatológiai és a fül-orr-gégészet területén megfigyelhető jelenségek, illetve problémák tanulmányozása terén is. Egészséges, funkcionális élelmiszerek fejlesztésében, gyorsdiagnosztikai eljárások fejlesztésében is végzünk majd kutatásokat. Ezek mellett az ipari formatervezésben, többek között orvosi műszerek és gyógyászati implantátumok fejlesztésében és előállításában is közreműködünk.

 

http://www.nyf.hu/mtu2010/finnamed_egyuttmukodes

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)