Előadóként vettünk részt a legnagyobb hazai szakmai konferencián

EGYÉBEGYÉB 2021.09.23 F Medical Magánklinika

Tegnap, a Private Health Forum 2021 izgalmas kerekasztalbeszélgetésén vettünk részt, ahol a legnagyobb magánklinikák tulajdonosai és vezetői beszélgettek arról, hogyan látják a magánegészségügy jelenlegi helyzetét és kilátásait.

A beszélgetés meghívott vendégei Végh Attila, a Capio and Penta Hospitals International korábbi CEO és elnöke, Dr. Csermely Gyula Ph.D, a Rózsakert Medical Center vezérigazgatója és társtulajdonosa, Dr. Kirschner Andras a Swiss Medical Group tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, Dr. Kóka János a Doktor24 Csoport elnöke, és Rausz Attila az F MEDICAL Magánklinika gazdasági igazgatója voltak.

 

A Private Health Forum rendezvény hagyományosan egyik legfontosabb eleme a legnagyobb magánszolgáltatók kerekasztalbeszélgetése, amelyet Végh Attila nemzetközi kórházláncok igazgatásában tapasztalt menedzser moderált.

Többek között arról beszélgettünk, hogy a magánegészségügyben a covid helyzetnek, az állami egészségügy hiányosságainak, várólistának valamint a paraszolvencia tiltásának milyen hatásai vannak a szolgáltatások iránti keresletre, az ellátások típusára,és fejlesztésekre.

A portfolio.hu cikke a kerekasztalbeszélgetésről:

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210923/tomegek-szorulnak-ki-az-allami-egeszsegugybol-es-mar-sorban-allnak-a-maganellatoknal-501948

Fmedical 3D
Fmedical galéria
fotók az intézményről
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-igtelefonszám:06 42 512 222
© 2018-2021 www.fmedical.hu - minden jog fenntartva
powered byForWeb Weboldal készítés