online időpontfoglalás

blog

Értéket és egészséget teremtünk

A személyre szabott orvoslás fontosságáról és klinikánk etikus működéséről beszélt Dr. Polocsányi Béla, az F Medical Magánklinika orvosigazgatója és Rausz Attila gazdasági igazgató a szon.hu-ra készült riportban.

Az F Medical Magánklinika közel 6 évvel ezelőtt alakult Nyíregyházán. Mára már több mint 35 szakterületen, 1500 nm-en, 15 szakrendelővel, 2 modern műtővel, és 55 kimagasló szakmai tudású orvossal várja a gyógyulni vágyókat.

 

– Számunkra a páciensek elégedettsége az első, azt az ellátást nyújtjuk mindenkinek, ami az állapotának legmegfelelőbb, amire valóban szüksége van – részletezi Rausz Attila, az F Medical Magánklinika gazdasági igazgatója. 

– Hisszük, hogy a beteg és az orvos bizalmi kötődése kulcstényező, ezért a szakértelmen túl a személyes törődésre is nagyon odafigyelünk. A gyógyításhoz modern technikai hátteret és műszerparkot biztosítunk. A röntgen, mammográfia, endoszkópia, terheléses EKG, laborvizsgálatok széles körű diagnosztikai háttér lehetőségét nyújtják itt helyben. Egynapos sebészeti műtőink teljeskörűen felszereltek, és a beavatkozások után kényelmes és otthonos szobákban lábadozhatnak a betegek. Eddig több mint 150.000 pácienst láttunk el, és több ezer műtétet végeztünk, a vidéki magánklinikák között a 2020-21-es évben a legnagyobb növekedést értük el. A lezárt üzleti évek alapján az 5. legnagyobb vidéki magánklinika vagyunk. Ezeket az eredményeket annak is köszönhetjük, hogy elkötelezettek és nyitottak vagyunk a folyamatos innovációra. Hangsúlyt fektetünk a regionálisan hiányszakmának számító magánegészségügyi ellátások kialakítására, mint például immunológia, utazási betegségek, vakcinológia, valamint új szakrendeléseket is indítunk: fogszabályozás, hematológia, pszichológia. Új műtéti eljárásokat vezetünk be a gyorsabb és még biztonságosabb gyógyulás érdekében. Olyan orvosokkal dolgozunk együtt, akik folyamatosan bővítik a tudásukat a szakterületükön, mi pedig ehhez biztosítjuk a modern eszközöket és technikai hátteret.

 

Emberség és szaktudás

– Hiszünk az etikus és személyre szabott orvoslásban, hogy minden beteget az egyéni igénye szerint gyógyítsunk – fejti ki Dr. Polocsányi Béla orvosigazgató. – A legfontosabb nálunk a betegbiztonság, és sosem élünk vissza az emberek bizalmával. Itt van idő, és szánunk is időt a páciensekre. Csak a szükséges vizsgálatokat végezzük el, írjuk ki. Folyamatosan részt veszünk szakmai továbbképzéseken is, hogy minél szélesebb látókörrel rendelkezzünk, és még színvonalasabban, gyorsabban és eredményesebben tudjunk gyógyítani.

 

– Egyre több céges ügyfelünk is van, akik egészségügyi szűréseket biztosítanak a munkavállalóiknak. Mindenhol egyre nagyobb érték a jó munkaerő, sokat tudunk mi is hozzátenni, hogy még időben kiszűrjük az esetleges betegségeket, és így a cégek is egészséges munkavállalókkal tudnak előre tervezni és haladni. Alapvető számunkra a társadalmi szerepvállalás is a helyi közösségek életében. Rendszeresen támogatjuk a nyíregyházi és a kisvárdai állami kórházat, valamint a helyi sporteseményeket. A test egészségének megőrzése mellett a szellemi fittség is nélkülözhetetlen, ezért örömmel patronáljuk a kulturális eseményeket, a Móricz Zsigmond Színházat és a Vidor Fesztivált is – sorolta a gazdasági igazgató.

 

Modern feltételek

– Mi az orvosokkal egy nagyon jól működő partneri viszonyt alakítunk ki – vázolja Rausz Attila. 

– Megteremtjük azt a lehetőséget, hogy modern intézményi kereteken belül végezhessék legjobb tudásuk szerint a betegellátást. Hosszútávban gondolkozunk, korrekt feltételekkel. Büszkék vagyunk rá, hogy a legtöbb orvossal a kezdetektől együtt dolgozunk, és egymásnak ajánlanak minket. Abban hiszünk, hogy csak úgy lehet fejlődni, ha figyelembe vesszük és a lehetőségeinkhez képest a legjobban alkalmazkodunk mind az orvosaink, mind a betegeink igényeihez. Ez egy olyan folyamatos fejlődést eredményez, ami mindenki számára nagyon produktív és emeli a szolgáltatás színvonalát. Odafigyelünk, hogy modern technológiai eszközökkel lássuk el intézményünket, és mindig újítsuk a gépparkunkat. Orvosainknak így csak a szakértelmüket kell hozzáadni a gyógyításhoz, minden mást mi biztosítunk. Egyre több orvos csatlakozik csapatunkhoz, azonban mivel folyamatosan bővülünk, így várjuk az értékeinkkel azonosulni tudó új szakembereket. Ezt a gördülékeny betegellátást a szigorú minőségbiztosítási rendszerünk is segíti. Folyamatosan kommunikálunk a betegeinkkel is, mindig kikérjük a véleményüket. Nagyon sok felületen elérnek minket, ha bármilyen észrevételük van, ezeket a visszajelzéseket mi nagyon komolyan vesszük, kivizsgáljuk, és amennyiben szükséges, beépítjük a működésünkbe.

 

 

- Olyan szervezeti kultúrában, és olyan munkakörülmények között dolgozhatunk, ami segít a szakmai és egyéni kiteljesedésben, ezért az orvosok, kollégák is jól érzik magukat, jegyezte meg Dr. Polocsányi Béla orvosigazgató.  Ez a barátságos, családias, nyugodt környezet a betegek gyógyulási folyamatát is nagyban elősegíti. Értéket és egészséget teremtünk, aminek meg is van a gyümölcse: sok ezer gyógyult és elégedett páciens.

https://www.szon.hu/pr/2023/02/etikus-es-empatikus-gyogyitas-szinvonalas-kornyezetben

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6286)