online időpontfoglalás

blog

II. INSUMED ingyenes nyílt nap az F MEDICAL Magánklinikán

Túlsúllyal küzd, esetleg cukorbetegsége, magas vérnyomása megnehezítik a mindennapjait? Érdeklődik az egészséges táplálkozás iránt, vagy csak szeretné megelőzni a krónikus betegségek kialakulását?

A nagy sikerre való tekintettel 2023. április 17-én ismét ingyenes INSUMED nyílt napra kerül sor az F MEDICAL Magánklinikán.

A nyílt nap keretén belül lehetőség adódik arra, hogy jobban megismerje az INSUMED diétaterápiás program előnyeit, amely magas minőségű táplálkozási termékekre és személyre szabott étrendre épül. Az esemény keretén belül ingyenes BIA testösszetételméréssel megállapítjuk a teste izom, víz és zsír arányát, és ha a mérés alapján szeretne részt venni programunkban, megbeszélhetjük az első konzultáció időpontját is.

 

 

A későbbi tanácsadásokon lehetőség adódik arra, hogy megismerjük a testünk működését, milyen étkezést kell követnünk annak érdekében, hogy egészségesen táplálkozzuk, mit tehetünk az éhség ellen, és sok más érdekes dolgot.

 

Helyszín: F MEDICAL Magánklinika (Nyíregyháza, Mikszáth Kálmán u. 38.)

 

Időpont: 2023. április 17. (hétfő)

 

A részvétel ingyenes, de előzetes időpontfoglalás szükséges.

 

Időpontfoglalás egyszerűen a honlapunkon: https://medicall.cc/idopontfoglalas/fmedical/doctors?specializationId=50974 vagy a 06 42 512 222-es telefonszámon lehetséges.

 

Dr. Fekete Ágnes belgyógyász-diabetológus, INSUMED táplálkozási tanácsadó

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)