online időpontfoglalás

blog

Ilyen Klinika még nem volt Nyíregyházán!

Az új klinika orvosigazgatója köszöntötte a vendégeket az átadó ünnepségen. Dr. Finna Péter elmondta, olyan intézetet hoztak létre, ami még nem volt Nyíregyházán.

12 szakmacsoport, 30 orvosa várja majd a betegeket a különféle szűrvizsgálatokkal és gyógyító szolgáltatásokkal. Az orvosigazgató hozzáfűzte, a cégük újdonsága, hogy itt a különböző orvosok együttműködve segítenek majd a pacienseken. – Nálunk bejön a beteg, megszületik egy diagnózis, elkészül egy terápiás javaslat és történnek konzíliumok. Egyes szakmacsoportok meg tudják beszélni az adott szakmával, hogy mi a további terápiás javaslat. Ha úgy döntenek, akkor itt van a műtőnk, ahol gyakorlatilag definitív terápiához jutnak a betegek – fogalmazott dr. Finna Péter.

 

„VÁROSUNK A FOLYAMATOS FEJLŐDÉS ÚTJÁN HALAD”

 

Az átadón részt vett dr. Szabó Tünde is. A sportért felelős államtitkár azt mondta, a klinika megnyitása fejlődést jelent és a szűrővizsgálatok kialakítása összhangban van azzal a kormányzati céllal is, hogy az emberek minél tovább legyenek egészségesek.

 

„SOHA NE ÉREZZÉTEK, HOGY VAN LEHETETLEN!”

 

(Fotók: Szarka Lajos)

 

A nemzeti fejlesztési miniszter személyes jóbarátként köszöntötte a Finnamed vezetőit. Hangsúlyozta agilis, jó szakemberek álma vált valóra az átadással, ami elismerést érdemel.

 

„EGY ÚJABB ÉRTÉKKEL GAZDAGODIK NYÍREGYHÁZA!”

 

Nyíregyháza polgármestere szerint az új klinika a várost is gazdagítja, mert az önkormányzat is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy egészséges polgárai legyenek a megyeszékhelynek. – Az önkormányzatnak ez egy kiemelt programja az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés és ehhez mindent megteszünk, akár a kórházzal, akár az alapellátással együttműködve és én azt remélem, hogy ez azt a színvonalas ellátást, ami a felújított kórházunkkal együtt jellemezte a várost, még tovább fogja színesíteni és gazdagítani – tette hozzá dr. Kovács Ferenc, polgármester

A klinikát a XXI. század legmodernebb orvosi eszközeivel szerelték fel, így az ultrahang, CT, lézeres beavatkozások mellett például 5D-s babamozi szolgáltatást is nyújtanak. A szolgáltatások fizetősek, az árakról a közeljövőben induló weboldalon lehet majd tájékozódni.

 

Z. Pintye Zsolt

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)