online időpontfoglalás

blog

Nagyteljesítményű levegőfertőtlenítő az intézményünkben

EGYÉBEGYÉB 2020.05.28 F Medical Magánklinika

A maximális biztonság érdekében az F Medical Magánklinika recepcióján nagyteljesítményű levegőfertőtlenítő berendezés üzemel.

 

2020. év elejétől intézményünk recepcióján nagyteljesítményű levegő fertőtlenítő berendezést üzemeltetünk, ami 300 m3 térfogatú teret is képes megtisztítani. A készülék hangtalanul semlegesíti a levegőben található allergén és légszennyező anyagok 99,99%-át, köztük a vírusokat, pollent, állati szőrt, poratka allergéneket, penészgombát, baktériumokat.

Emellett rendelőink levegőjét is ennek a készüléknek egy kisebb mobil egységével tisztítjuk szakrendelések között.

A készülék természetes módon távolítja el a levegőből a légszennyezésért és a betegségek okozásáért felelős mikrobiológiai szennyeződések és kórokozók 99,99 %-át és ezáltal garantálja az egészségesebb környezetet.

 

A berendezés a vízforraláshoz hasonlóan a hőt használja a mikroorganizmusok, a kórokozók elpusztításához. Eredményeként 99,99 %-os hatékonysággal sterilizálja a kilépő nyílásán keresztül távozó levegőt. A TSS (termodinamikus sterilizáló rendszer) technológia 200 °C hőfokon elpusztítja a légtérben lévő baktériumokat, vírusokat, penészgomba spórákat, szerves allergiakeltő anyagokat és minden más, a levegőben lebegő mikroorganizmust.

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)