online időpontfoglalás

Vitamin infúziós terápia

 
 
Ha kimerültnek érzi magát, gyakran kedvetlen, stresszes, rosszkedvű, vagy betegség után lábadozik, akkor Önnek segíthetnek a vitamininfúziós kezeléseink.
  
A vitaminok növelik a szervezet energia és oxigén szintjét, a fizikai és szellemi állóképességet, valamint serkentik az immunrendszert, és ellenállóbbá teszik a szervezetet a fertőzések ellen. A vitaminhiány oka lehet az elégtelen tápanyagbevitel, vagy felszívódási zavar is, de bizonyos esetekben a szervezet vitamin és ásványi anyag igénye is megnő, így azok pótlására van szükség. A vitamininfúziós terápia során a vitaminok és ásványi anyagok intravénásan onnal a véráramba kerülnek, ezért a sejtjeink azonnal tudják hasznosítani azokat.
 
  • A vitamininfúziót minden korosztály igénybe veheti.
  • Az infúziós terápiát egy általános belgyógyászati vizsgálatnak kell megelőznie, amit végezhet háziorvos vagy gyerekek esetében házi gyermekorvos is, amely során a páciens állapota és tünetei alapján az infúzió optimális összetétele meghatározásra kerül. Ez a vizsgálat megállapítja vagy feltárhatja azokat az állapotokat vagy betegségeket is, melyekben a vitaminos infúzió nem javasolt, vagy kifejezetten ellenjavallt.
  • Az általunk alkalmazott különböző vitamin- és ásványi anyag infúziók többek között nagydózisú C vitamint, B vitamint, magnéziumot, kalciumot, magnéziumot, panangint és egyéb antioxidáns elemeket tartalmaznak, melyek fontos szerepet játszanak a szervezet különböző anyagcsere-folyamataiban, az idegek, az izomzat, valamint a szív- és keringési rendszer optimális működésében.
  • A vitamininfúzióhoz szükséges belgyógyászati vizsgálatot klinikánkon is el tudjuk végezni.
  • Az ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag infúziós terápiánk öt kezelést igényel.
 
Az infúziós kezelés hossza az infúzió típusától függően körülbelül 60 perc.
 Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)