online időpontfoglalás

Online dietetikai tanácsadás az F MEDICAL Magánklinikán

 

Az F MEDICAL Magánklinika kiváló dietetikusánál Ignácz Zsófiánál lehetőség van online videó konzultációra, amely az otthona kényelmében zajlik, így az utazásra nem kell időt és pénzt szánnia.

Milyen esetben javasolt dietetikus felkeresése?

 

 

Hogyan zajlik az online dietetikai tanácsadás?

  1. Az online dietetikai tanácsadásra Online felületünkön szükséges időpontot foglalni.
  2. A sikeres időpontfoglalást követően az oldal átirányítja Önt a fizetési felületre.
  3. Sikeres fizetést követően az Ön által megadott e-mail címre érkezik egy visszaigazoló e-mail, amely tartalmazza a linket, amelyen keresztül a megadott időpontban részt tud venni az online dietetikai tanácsadáson.

Amennyiben rendelkezik friss laborral  (pl. általános labor, OGTT, hormon panelek) vagy bármilyen szakorvosi dokumentációval, kérjük, készítse elő a dietetikai tanácsadásra (a dokumentumokra .pdf, .png vagy .jpg formátumban van szükség, a konzultáció során lesz lehetőség őket feltölteni a dietetikus számára).

Amennyiben vezet vércukor- vagy táplálkozási naplót, azt is készítse össze dokumentumaihoz.

 

Tanácsadás előtt, kérjük, töltse ki a Táplálkozási naplót, és küldje el a dietetika@fmedical.hu e-mail címre. A dokumentumot ide kattintva tudja letölteni.

 

Receptgyűjtemény

A receptgyűjtemény egy-egy betegségcsoport jellemző receptjeit tartalmazza. Abban az esetben alkalmas, ha Ön naponta, több alkalommal étkezik (4-5 étkezés), könnyen tudja étrendjét változtatni, és tisztában van a legtöbb étel konyhatechnológiájával. A receptgyűjtemény nem személyre szabottan íródik, ám Ön a szervezetének megfelelő energia-, és tápanyagtartalomban kapja kézhez. A receptgyűjtemény 20-25 minta receptet tartalmaz.

Ha Ön több betegséggel is rendelkezik, abban az esetben a személyre szabott étrend javasolt elsődlegesen.

 

 

60 perces online dietetikai tanácsadás díja - 17 000 Ft 

 
IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)