online időpontfoglalás

Laborvizsgálatok

 

Szüksége van egy gyors, kényelmes vérvételre?

 
Az F MEDICAL magánklinikán lehetőség van a szükséges laborvizsgálatainak elvégzésére kellemes, diszkrét környezetben, kiváló kedves szakemberek által. Hozzánk egyeztetett időpontra érkezhet, ezért a helyszínen nem kell hosszú várakozási időre számítani.
 
KÉNYELMESEN
GYORSAN
PONTOSAN
EGYSZERŰEN

A vizsgálat eredménye a labor értékelés után azonnal elérhető az Ön EESZT felületén! (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér) Laboreredményét e-mailben küldjük Önnek, vagy intézményünk recepcióján kérésére személyesen átvehető. Szükség esetén orvosaink szakrendeléseken eredményeit kiértékelik.
 
Klinikánkon többféle laborpanelből és egyedi igény szerinti vizsgálatból tud választani.
 
A vérvételi eredmények a labordiagnosztikai eljárásoktól függően a minta beérkezése után a feltüntetett időn belül készülnek el.
 
A sürgősségi felárral történt laborvizsgálati eredményeink teljesítési helye a páciens EESZT felülete (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér).
 
Az általános vérvételi panel tartalma:  Vérkép, süllyedés, máj és vese funkció (húgysav, GOT, GPT, GGT, AP, nátrium, karbamid, kreatinin + eGFR, kálium), gyulladási érték CRP, glükóz, pszeudokolinézteráz, alvadási paraméter (APTI, TI, INR), teljes vizelet + üledék.
 
Az egyedi laborvizsgálatok nagyszámú variációja miatt az árajánlat készítéséhez szükségünk van a vizsgálati tételek pontos meghatározásához. Amennyiben más vizsgálat árára van szüksége, kérjük, küldje el nekünk igényét.
 
 
Vérvétel előtti tudnivalók:
  • A laborvizsgálat napján csak vizet fogyasszon.
  • Mintavétel előtti napon kerülje a zsíros, szénhidrát- illetve fehérje dús ételek fogyasztását.
  • A vizeletminta esetén a steril pohárban leadott minta számít értékelhetőnek. A mintaadás tisztálkodás után ajánlott, hogy kórokozók ne kerülhessenek a pohárba. Az eredményes vizsgálathoz körülbelül 1 deciliter vizelet szükséges.
  • Allergiavizsgálat és egyéb speciális laborvizsálat esetén orvosi kontroll és tanácsadás szükséges, hogy a gyógyszerhasználat ne befolyásolja a vizsgálatok eredményét. Ezt kérjük minden esetben kérjük egyeztesse kezelőorvosával!
Az elkészült laboratóriumi lelet szöveges kiértékelést nem tartalmaz. A kapott eredménnyel kérjük forduljon kezelőorvosához. Amennyiben ezzel kapcsolatban segítségre van szüksége, ügyfélszolgálatunk segít Önnek időpontot foglalni a megfelelő szakorvoshoz, aki kiértékelheti a vérvételi eredményét.
 Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6286)