online időpontfoglalás

Szakmai programunk

Az F Medical Magánklinika Fogászati Központjában minden igényt kielégítő módon igyekszünk a fogorvoslás számos területén segítéségére lenni a hozzánk forduló pácienseknek. Intézményünk fő profilja a konzerváló fogászat, endodoncia, fogpótlástan, szájsebészet és implantológia.

A klinika a képalkotó diagnosztikai rendszerek széles palettáját helyezi a betegellátás szolgálatába, úgy, mint digitális intraoralis- és panoráma röntgen (RAYSCAN) valamint a háromdimenziós Cone Beam-CT (RAYSCAN).

A fogorvosi szakrendelések egyik fő célja a páciensek rendszeres szűrővizsgálatának elvégzése, a prevenciós oktatás és amennyiben szükséges, egyénre szabott kezelési terv készítése.

A kezelési terv készítése során nagy hangsúlyt fektetünk a panaszos területek mielőbbi rehabilitálására, ezt követően pedig sorra vesszük az egyéb, fájdalommal nem járó problémák szanálását.

Ideális esetben konzerváljuk a traumás, szuvas, vagy már inszufficiensnek bizonyuló tömésekkel ellátott fogakat újonnan elkészített tömésekkel, modern kompozit és kompomer tömőanyagok használatával. Amennyiben viszont mindez nem kivitelezhető, illetve mélyebben gyökerezik a probléma forrása, fogeltávolításra, vagy endodonciai kezelésre kerül sor.

Rendelőnkben a legegyszerűbb fogeltávolításoktól a magas szakmai tudást, valamint eszközigényt követelő feltárásos fogeltávolító, illetve fogeredetű gyulladások, cysták megszüntetését célzó kisműtétekig mindenféle beavatkozás elvégezhető. A páciensek igényétől függően altatóorvosi csapatunk bevonásával mindez éber altatásban is elérhető.

A fent említett beavatkozások eredményeként a szanált szájüregben fogpótlásra lehet szükség. Körültekintő tervezést követően, melyben mind a páciens igényeit, mind pedig az adott szájüregi anatómiát figyelembe vesszük, ismertetjük a lehetséges pótlási rendszereket. Igyekszünk mindig a legkevésbé invazív technikákat előnyben részesíteni, minél kevesebb saját foganyag eltávolítását indikálni.
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)