online időpontfoglalás

orvosaink

Dr. Kósik Edina

2024.03.11-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (8 értékelés)

Dr. Kósik Edina vagyok, emlőspecialista radiológus szakorvos.

2014-ben szereztem meg orvosi diplomámat a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán, ezt követően radiológiai szakképzésemet a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Orvosi Képalkotó Klinikáján töltöttem, ahol a képalkotó diagnosztika valamennyi modalitásában (ultrahang, röntgen, CT, MR, mammográfia, katéteres beavatkozások, mintavételek) nagy szakmai gyakorlatra és tapasztalatra tettem szert. Radiológus szakvizsgámat 2020-ban szereztem meg kiválóan megfelelt eredménnyel, 2022-ben komplex emlődiagnosztika licencvizsgát tettem, mely területtel – az MR diagnosztika és koszorúér CT diagnosztika mellett - kiemelten foglalkozom, mely terület iránt családi vonatkozás hatására is elkötelezetté váltam. Ezen a rendkívüli alaposságot és precizitást igénylő szakterületen célom, hogy empatikus orvosnőként mind a panasszal érkező, mint a szűrésben megjelenő páciensek számára a legmagasabb szintű diagnosztikai ellátást nyújtsam és szükség esetén a megfelelő terápiás irányvonalat biztosítsam.

Emlőn kívül egyéb testtájékokon előforduló, ultrahanggal ábrázolható elváltozások vékony- és vastagtűs mintavételezésében is nagy gyakorlattal rendelkezem.

Rendkívül fontosnak tartom ezen rohamosan fejlődő szakma esetében a folyamatos képzést és szakmai fejlődést, ennek érdekében rendszeresen látogatója vagyok hazai és nemzetközi konferenciáknak, továbbképzéseknek, illetve látásmódomat igyekszem más centrumok, képzőhelyek látogatásával is kiegészíteni. Klinikai munkám során oktatói tevékenységet is ellátok a mai napig.

blogbejegyzések összes bejegyzés

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6286)