online időpontfoglalás

orvosaink

Dr. Szűcs Attila

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (72 értékelés)
Ph.D. egyetemi adjunktus plasztikai sebész, fül-orr-gégész, fej-, nyaksebész főorvos.
 

Tudományos munkám 1999-ben kezdtem Northwestern University (Evanston, Illinois, USA) hallásélettani laborjában. Ph.D minősítésem is ebből a témából szereztem 2007-ben „kiválóan megfelelt" minősítéssel. 2007-ben Békésy tudományos díjat nyertem.

A gyakorlati szakmai specializáció részeként rekonstrukciós sebészeti tevékenységgel kezdtem foglalkozni. 2007-ben felvételt nyertem a plasztikai sebészeti szakképzésbe, melynek során a hazai plasztikai sebészeti osztályokon (Szent Imre Kórház Plasztikai Sebészeti Osztály, Pécsi Tudományegyetem Sebészeti Intézet Plasztikai Sebészeti Osztály, DE OEC Bőrgyógyászati Klinika Égéssebészeti Osztály) szereztem gyakorlatot. Plasztikai sebészeti szakvizsgám 2011-ben szereztem „megfelelt" minősítéssel.

A plasztikai sebészeti szakvizsgám megszerzése óta dolgozom az egyetemen a plasztikai sebészeti tevékenység fejlesztésével mind az oktatás, a kutatás és a gyógyító tevékenység területén.


A járóbeteg szakellátásban NEAK finanszírozott plasztikai helyreállító és esztétikai sebészeti szakrendelést indítottam, és azt vezetem a Fül-, Orr-, Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinikán. A fekvőbeteg ellátás területén a fej-, és nyaki régió szövethiányok pótlását, orr-, fül-, arc, arcideg rekonstrukció fejlesztését kezdtem el és végzem a mindennapi munkám során. Fül-orr-gégészeti és plasztikai sebészeti konziliáriusa vagyok az egyetem többi intézetének.

2016 június óta a plasztikai sebészeti országos szakképzési grémium tagja vagyok.

Az esztétikai plasztikai sebészeti műtéteim során törekszem a tökéletes műtéti kivitelezésre, hogy a végleges eredménnyel a pácienseim maximálisan meg legyenek elégedve

 
 
blogbejegyzések összes bejegyzés

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)