online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Szűcs Attila

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (24 értékelés)
Ph.D. egyetemi adjunktus plasztikai sebész, fül-orr-gégész, fej-, nyaksebész szakorvos.
 

Tudományos munkám 1999-ben kezdtem Northwestern University (Evanston, Illinois, USA) hallásélettani laborjában. Ph.D minősítésem is ebből a témából szereztem 2007-ben „kiválóan megfelelt" minősítéssel. 2007-ben Békésy tudományos díjat nyertem.

A gyakorlati szakmai specializáció részeként rekonstrukciós sebészeti tevékenységgel kezdtem foglalkozni. 2007-ben felvételt nyertem a plasztikai sebészeti szakképzésbe, melynek során a hazai plasztikai sebészeti osztályokon (Szent Imre Kórház Plasztikai Sebészeti Osztály, Pécsi Tudományegyetem Sebészeti Intézet Plasztikai Sebészeti Osztály, DE OEC Bőrgyógyászati Klinika Égéssebészeti Osztály) szereztem gyakorlatot. Plasztikai sebészeti szakvizsgám 2011-ben szereztem „megfelelt" minősítéssel.

A plasztikai sebészeti szakvizsgám megszerzése óta dolgozom az egyetemen a plasztikai sebészeti tevékenység fejlesztésével mind az oktatás, a kutatás és a gyógyító tevékenység területén.


A járóbeteg szakellátásban NEAK finanszírozott plasztikai helyreállító és esztétikai sebészeti szakrendelést indítottam, és azt vezetem a Fül-, Orr-, Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Klinikán. A fekvőbeteg ellátás területén a fej-, és nyaki régió szövethiányok pótlását, orr-, fül-, arc, arcideg rekonstrukció fejlesztését kezdtem el és végzem a mindennapi munkám során. Fül-orr-gégészeti és plasztikai sebészeti konziliáriusa vagyok az egyetem többi intézetének.

2016 június óta a plasztikai sebészeti országos szakképzési grémium tagja vagyok.

Az esztétikai plasztikai sebészeti műtéteim során törekszem a tökéletes műtéti kivitelezésre, hogy a végleges eredménnyel a pácienseim maximálisan meg legyenek elégedve

 
 

Vélemények

M. Monica Anita

“Csak ajánlani tudom !”

Dr. Szűcs Attila

N. Zsuzsa

“A legjobb!”

Dr. Szűcs Attila

Ancsa

“Szuper,szép és végre jól működő, orrot varázsol nekem minden fájdalom nélkül. Bátran ajánlom mindenkinek.”

Dr. Szűcs Attila

A. Szinti

“Én az elálló füleim miatt kerestem fel a doktor urat 2015. áprilisában, és azt kell hogy mondjam, hogy teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkájával. Gyönyörű szép füleket " varázsolt" nekem rövid idő alatt. Végre van egy kis önbizalmam, és ezt neki köszönhetem. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Dr. Szűcs Attila

Béla

“Egy polip eltávolításra irányuló műtétem volt nála. Teljesen meg voltam vele elégedve, egyáltalán nem éreztem fájdalmat. Nagyon ajánlom mindenkinek.”

Dr. Szűcs Attila

S. Niki

“Teljes mértékben meg voltam elégedve mindennel. A műtétem előtt és után is magas színvonalú ellátásban részesültem.Mosolygós recepciósok nővérkék,orvosok.Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az F Medical 100 /100-as. ❤❤ Köszönöm az ott dolgozóknak a lelkiismeretes munkájukat,külön köszönet Szűcs Attila fül -orr-gégész Doktor úrnak az elvégzett műtétemért!”

Dr. Szűcs Attila

Cs. Vivien

“A szakertelem es a pacieshez valo kifogastalan hozzallas, ellatas es rugalmassag ritka talalkozasat tapasztaltam ebben a csodalatos klinikaban. Dr Szucs Attila foorvos ur egy balesetben borzalmasan megserult orrombol varazsolt nekem egy olyan csinos uj nozit, hogy regen elveszett magabiztossagom is visszatert vele! Orokke halas leszek a foorvos urnak, ahogy a fantasztikus novereknek is, akik mellett teljes biztonsagban erezhettem magam.”

Dr. Szűcs Attila

“Maximálisan meg voltunk elégedve a főorvos úrral, a Klinika dolgozóival, mindenki nagyon kedves, segítőkész volt. ”

“Dr. Szűcs Attila kifejezetten figyelmes, szellemes és vidám orvos, aki jó érzékkel tompítja a kezelés során esetleg felmerülő stresszt. Köszönöm!”

“Maximálisan elégedett vagyok Doktor Úr munkájával! Csak ajánlani tudom a Klinikát mindenkinek! Külön köszönet Juhász-Takács Renátának!”

“Minden rendben, gyorsan ment. ”

Előző Következő
Elismeréseink

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (2022)