covid teszt online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Nedeczky Zsolt

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (23 értékelés)

Általános orvosi diplomámat 1988-ban szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. 1992-ben Fül-orr-gégegyógyászat szakvizsgát, 1998-ban audiologia szakvizsgát, 2000-ben csecsemő-és gyermek fül-orr-gégegyógyászat szakvizsgát tettem.

 

Az említett specializációk mellett több mint negyed évszázada foglalkozom a szédüléses betegek diagnosztikájával, gyógyításával, illetve rehabilitációjával. Az otoneurologia tárgykörében számos hazai és nemzetközi konferencián, világkongresszuson tartottam előadásokat. Részt vettem több tudományos kísérletben, vizsgálódásban, valamint többször nemzetközi ill. hazai gyógyszerkísérletekben is.

 

A F MEDICAL Magánklinikán lehetőségem adódott a világ jelenlegi, egyik legmodernebb egyensúly vizsgáló rendszerével diagnosztizálni, ezáltal még hatékonyabban gyógyítani a szédüléses panaszokban szenvedő betegeket.  

IDŐPONTFOGLALÁS

Vélemények

H.-P. Mónika

“Nagyon nagyon jó orvos, kedves, humoros. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! 2008-ban vette észre amit 5 orvos nem, azóta évente járok főorvos úrhoz ellenőrzésre CT eredménnyel! Kisfiamat és ő műtötte. Gratulálok, sok sikert, és jó egészséget! :) ”

Dr. Nedeczky Zsolt

Sz. P. Anikò

“Kiváló szakember és kiváló ember. Észrevette azt a lányomnál amit másik 3 doki nem. És nagyon jó a humora, ez egy beteg kisgyermeknek sokat számít, ha a doktor bácsi nem fapofaként fogadja. ”

Dr. Nedeczky Zsolt

K. Ildikó

“Fiatal orvos korában ismertem meg, energikus , figyelmes , mind vezetőit , mind betegeit tisztelő emberként . Magam is voltam betege egy perforált dobhártya kapcsán . Műtét nélkül megúsztam . Ma is hálás vagyok. Hosszú, sikeres gyógyító éveket kívánok szeretettel! ”

Dr. Nedeczky Zsolt

Sz. Gabriella

“Január 13-án műtöttek orrsövény ferdülés miatt. Nagyon megvagyok elégedve Nedeczky Zsolt doktorúr szakmai felkészültségével! A műtét jól sikerült. Nagyon kedvesek voltak a nővérkék mindenre odafigyeltek, hogy megkönnyítsék a gyógyulásomat! Jó szívvel ajánlom a klinikát mindenkinek!”

Dr. Nedeczky Zsolt

P. Tímea

“Én örülök, hogy hozzá kerültem a szédülésemmel. Azon túl, hogy alapos és jó orvos, oda figyelt rám és végig kedves volt. Köszönöm doktor úr, hogy van nekünk betegeknek.”

Dr. Nedeczky Zsolt

“Jó választás volt a klinika, f?leg 5,5 éves kislányomnak. Már nem fél az orvosoktól. Azóta több vizsgálatra is bejelentkeztünk. Mindenkinek köszönjük!”

Előző Következő
Elismeréseink
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (276)