online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Nedeczky Zsolt

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (104 értékelés)

Általános orvosi diplomámat 1988-ban szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. 1992-ben Fül-orr-gégegyógyászat szakvizsgát, 1998-ban audiologia szakvizsgát, 2000-ben csecsemő-és gyermek fül-orr-gégegyógyászat szakvizsgát tettem.

 

Az említett specializációk mellett több mint negyed évszázada foglalkozom a szédüléses betegek diagnosztikájával, gyógyításával, illetve rehabilitációjával. Az otoneurologia tárgykörében számos hazai és nemzetközi konferencián, világkongresszuson tartottam előadásokat. Részt vettem több tudományos kísérletben, vizsgálódásban, valamint többször nemzetközi ill. hazai gyógyszerkísérletekben is.

 

A F MEDICAL Magánklinikán lehetőségem adódott a világ jelenlegi, egyik legmodernebb egyensúly vizsgáló rendszerével diagnosztizálni, ezáltal még hatékonyabban gyógyítani a szédüléses panaszokban szenvedő betegeket.  

Vélemények

H.-P. Mónika

“Nagyon nagyon jó orvos, kedves, humoros. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!! 2008-ban vette észre amit 5 orvos nem, azóta évente járok főorvos úrhoz ellenőrzésre CT eredménnyel! Kisfiamat és ő műtötte. Gratulálok, sok sikert, és jó egészséget! :) ”

Dr. Nedeczky Zsolt

Sz. P. Anikò

“Kiváló szakember és kiváló ember. Észrevette azt a lányomnál amit másik 3 doki nem. És nagyon jó a humora, ez egy beteg kisgyermeknek sokat számít, ha a doktor bácsi nem fapofaként fogadja. ”

Dr. Nedeczky Zsolt

K. Ildikó

“Fiatal orvos korában ismertem meg, energikus , figyelmes , mind vezetőit , mind betegeit tisztelő emberként . Magam is voltam betege egy perforált dobhártya kapcsán . Műtét nélkül megúsztam . Ma is hálás vagyok. Hosszú, sikeres gyógyító éveket kívánok szeretettel! ”

Dr. Nedeczky Zsolt

Sz. Gabriella

“Január 13-án műtöttek orrsövény ferdülés miatt. Nagyon megvagyok elégedve Nedeczky Zsolt doktorúr szakmai felkészültségével! A műtét jól sikerült. Nagyon kedvesek voltak a nővérkék mindenre odafigyeltek, hogy megkönnyítsék a gyógyulásomat! Jó szívvel ajánlom a klinikát mindenkinek!”

Dr. Nedeczky Zsolt

P. Tímea

“Én örülök, hogy hozzá kerültem a szédülésemmel. Azon túl, hogy alapos és jó orvos, oda figyelt rám és végig kedves volt. Köszönöm doktor úr, hogy van nekünk betegeknek.”

Dr. Nedeczky Zsolt

“Jó választás volt a klinika, főleg 5,5 éves kislányomnak. Már nem fél az orvosoktól. Azóta több vizsgálatra is bejelentkeztünk. Mindenkinek köszönjük!”

“Nedeczky Zsolt doktorúr nagyon rendes és empatikus. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

“Mindenkinek csak ajánlani tudom a doktor urat! Kisfiamnak az orrmanduláját távolította el. Minden remekül zajlott,műtét,vizsgálat. ”

“Maximális odafigyelés és törődés. Anyaként biztonságban és elfogadó környezetben tudhattam a gyerekemet. Szívből ajánlom mindenkinek.”

“11 éves fiamat vittem vizsgálatra. Dr Úr gyerekszerető és barátságos. Nagyon jó szakember.Köszönöm”

“Nagyon kedves, alapos, és megnyugtató volt a számomra hogy a legjobbat akarja a beteg számára. Köszönöm még egyszer.”

“Köszönöm a hatékony kezelést!!! Dr. Dancs Andrea”

“Minden rendben volt”

“Kedves és alapos volt a doktor úr.”

“Legkedvesebb doki a legjobb szakértelemmel.”

“Nagyon alapos kedves volt mindenképpen ajánlom mindenkinek”

Előző Következő
Elismeréseink

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (2022)