online időpontfoglalás

orvosaink

Dr. Rákóczi Éva

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (35 értékelés)

1987-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Az egyetemi diploma után első szakvizsgámat 10 évvel később szereztem meg belgyógyászatból, ugyanis közben 3 gyermekem született. Időközben további 2 szakvizsgát szereztem fertőzéstanból (infektológia) és reumatológiából

Érdeklődési köröm elsősorban a megoldatlan, hosszabb távú és összetett panaszok hátterének a kutatása, amitől a beteg szenved, és nem találják annak okát. A három szakterületi tapasztalatom és gyakorlatom segít abban, hogy egy beteg problémáját mélyebben megközelítsem, mihamarabb eljussak a diagnózisig, és arra megtaláljam a megfelelő terápiát. Szívem csücske a fertőzéstan, ezen a szakterületen dolgozom legrégebb óta, és igyekszem kideríteni a rejtett fertőzések eredetét a panaszos betegeknél, illetve próbálom a rendelkezésre álló kezelési lehetőségeket optimálisan alkalmazni.

Ugyanakkor nemcsak betegek, de egészséges személyek utazási oltási tanácsadásával is foglalkozom. Amikor valaki eldönti, hogy elutazik messzi tájakra, akkor fel kell őt készíteni az utazáskor felbukkanó fertőzések veszélyeire. Ehhez többek között védőoltási programot készítek az utazónak, ami nemcsak abból áll, hogy milyen oltást  adjunk az utazónak, hanem abból is, hogy az oltást mikorra időzítsük (bizonyos gyógyszeres kezelések mellett vagy után, krónikus betegségekhez igazítva) megfelelő védettség-hatékonyság elérésével, valamint mikor lehet biztonságosan beadni az oltást. Manapság egyre többen utaznak a világban, ráadásul egyre több szigorú előírásnak kell megfelelni országonként. Az oltási programnak személyre szabottnak kell lennie.

blogbejegyzések összes bejegyzés

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)