online időpontfoglalás

Esztétikai beavatkozások Nyíregyháza

Orvosaink Örömmel állank rendelkezésére, hogy az Ön igényeihez igazodva tegyenek javaslatot az egyénre szabott kezelési tervére

A F MEDCIAL Magánklinikán lehetőség van szembe menni a természettel, és a visszafordítani az időt. Az öregedés nemcsak a nőket érinti. Férfiakat és nőket egyaránt várunk fiatalodni és szépülni. Megfelelő időben elkezdett beavatkozásokkal észrevétlenül lehet elhitetni, hogy megtaláltuk az örök fiatalság titkát. Választhatja esztétikai beavatkozásainkat külön-külön is, de legtöbbször ezeknek a kezeléseknek a kombinációi hozzák a leglátványosabb eredményt.

A bőr öregedése során veszít a rugalmasságát, feszességét adó rostokból. A bőr megereszkedik, kezdetben apróbb, majd egyre nagyobb ráncok jelennek meg. A bőrön barna foltok, tág erek láthatóak. A bőr öregedési folyamatát külső és belső tényezők befolyásolják.


MILYEN ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK VANNAK

AZ F MEDICAL MAGÁNKLINIKÁN?

INJEKCIÓS RÁNCKEZELÉSEK ÉS HÓNALJIZZADÁS CSÖKKENTÉS

A kezelésekről bővebben ebben a leírásunkban olvashat.

A injekciós ránckezelés jelenleg az USA-ban a leggyakrabban használt szépészeti beavatkozás. A bőr alá juttatva az arc mimikai izmai által okozott ráncok elsimulnak. A homlok, szemöldök közötti régió és a szem körüli ráncok eltüntetésére használható. Megfelelő használat mellett nem lesz természetellenes, mimikaszegény az arc. Az eljárás kiválóan alkalmazható hónaljizzadás csökkentésére is. Az izzadás mennyiségének 70-80%-os csökkenése kb. 8-9 hónapig megmarad. A kezelések aktuális árait a főmenü ÁRAINK oldalán találhatja meg a Bőrgyógyászat rész alatt.

A kezelést bőrgyógyászati konzultáció előzi meg, melynek árát egy hónapon belül beleszámítjuk a kezelés árába. A bőrgyógyászati konzultáció alkalmával felmérjük a bőr állapotát, és az egyedi igényeket figyelembe véve beavatkozási tervet javasolunk. Egy kezelés hossza kb. 30 perc. A szolgáltatás ára tartalmazza a kezelést követő 4 héten belüli kontrollvizsgálat árát és az esetleges rátöltés díját. A szolgáltatás díja az átlag mimikájú és izomzatú egyénekre vonatkoznak, erősebb izomzat esetén nagyobb mennyiségű anyagfelhasználásra lehet szükség.

 

HYALURONSAVAS FELTÖLTÉS

A hyaluronsav feltöltésnél egy, a kötőszövetben természetes módon meglévő anyagot injektálunk a bőrbe. A kisebb nagyobb ráncok elsimulnak. Az ajakba adva az ajakkontúr javítására, volumenének növelésére kiváló. A hyaluronsavas kezelések aktuális árait a főmenü ÁRAINK oldalán találhatja meg a Bőrgyógyászat rész alatt.

A kezelést bőrgyógyászati konzultáció előzi meg, melynek árát egy hónapon belül beleszámítjuk a kezelés árába. A bőrgyógyászati konzultáció alkalmával felmérjük a bőr állapotát, a kezelésre egyénre szabott tervet és árat készítünk. Egy kezelés hossza kb. 30 perc. A szolgáltatás ára tartalmazza a kezelést követő 2 héten belüli kontrollvizsgálat árát és az esetleges rátöltés díját.

 

PDO SZÁLBEHÚZÁS

A PDO bioszálakat vékony tűkkel juttatjuk a bőr megfelelő rétegébe. A rögzítés mellett ezek a szálak fokozatosan felszívódnak, eközben kollagén termelődés indul meg, javul a bőr tónusa. A PDO bioszálas kezelések aktuális árait a főmenü ÁRAINK oldalán találhatja meg a Bőrgyógyászat rész alatt.

A kezelést bőrgyógyászati konzultáció előzi meg, melynek árát egy hónapon belül beleszámítjuk a kezelés árába. A bőrgyógyászati konzultáció alkalmával felmérjük a bőr állapotát, a kezelésre egyénre szabott tervet és árat készítünk. Egy kezelés hossza kb. 30 perc. A szolgáltatás ára tartalmazza a kezelést követő 2 héten belüli kontrollvizsgálat árát és az esetleges rátöltés díját.

 

BŐRFIATALÍTÁS

Az ErYag lézer használata során a gondos előkészítést követően a bőr felső rétege eltávolításra kerül. Néhány napos kellemetlenség után egy új fiatalos, egyenletes, foltoktól és ráncoktól mentes bőr nő a helyére. Az ErYag lézer kezelések aktuális árait a főmenü ÁRAINK oldalán találhatja meg a Bőrgyógyászat rész alatt.

Az ErYag lézer kezeléseket szintén egy bőrgyógyászati konzultáció előzi meg, melynek árát egy hónapon belül beleszámítjuk a kezelés árába. A megfelelő eredmény eléréséhez több alkalom szükséges.

 

 

MENNYIBE KERÜLNEK AZ ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK
A FMEDICAL MAGÁNKLINIKÁN?

Az esztétikai beavatkozások aktuális árait a főmenü ÁRAINK oldalán találhatja meg a Bőrgyógyászat rész alatt.


JELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA
+36 42 512 222

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)