online időpontfoglalás

blog

2024-ben is örömmel támogatjuk a VIDOR Fesztivált

EGYÉBEGYÉB 2024.07.26 F MEDICAL MAGÁNKLINIKA

2024. augusztus 23-án kezdődik Nyíregyházán, immár 23. alkalommal, a Móricz Zsigmond Színház által megrendezett VIDOR Fesztivál, amely idén sem szűkölködik majd népszerű produkciókban, vidám pillanatokban.

A Fesztivál támogatását idén is szívügyünknek éreztük, hiszen ez a magas színvonalú városi rendezvény mindenki számára elérhetővé teszi a különböző hangulatú, stílusú kulturális programokat, ami a lelki egészség egyik legjobb eszköze.

Látványos nagyszínpadi alkotásokkal, a vígjáték igazi klasszikusaival épp úgy találkozhatnak a Fesztivál nézői, mint egyedi, különleges csemegékkel. A színházi versenyprogram ebben az évben is a humor legszélesebb spektrumából merítő produkciókat kínálja. Emellett lesznek koncertek, orgonajátéktól a világzene sztárjaiig, mutatványosok, bábosok veszik újra birtokukba városunk utcáit, újra nyit a VIDOR kert és a VIDOR falu, ahol a gasztronómia szerelmesei is megtalálhatják a kedvükre való ínyencségeket.

A VIDOR jegyek személyesen a Móricz Zsigmond Színház Jegyirodájában, valamint online is megvásárolhatók. Az idei év újdonsága a VIDOR szabadtéri bérlet, mely a Fesztivál versenyprogramjának 3 Rózsakert Szabadtéri Színpad előadására (A hazug, az Indul a bakterház és az Aranylakodalom vígjátékok) váltható kedvezményes áron.

A VIDOR Fesztiválról bővebb információt ide kattintva olvashatnak.

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (8288)