online időpontfoglalás

blog

6 éve a páciens az első - F MEDICAL Magánklinika

EGYÉBEGYÉB 2023.08.30 F MEDICAL MAGÁNKLINIKA

Már 6 éve annak, hogy elköteleztük magunkat a minőségi betegellátás mellett. Ez idő alatt több mint 200 000 pácienst láttunk el és több ezer műtétet végeztünk, folyamatosan új szakterületekkel bővültünk, hogy a hozzánk forduló személyek számára páciens központú szolgáltatást tudjuk biztosítani. Mára 39 szakterületen, 1500 nm-en, 15 szakrendelővel, 2 modern műtővel, és több mint 60 profi orvossal nyújtunk magas minőségű szolgáltatást.

Fejlődésünk során hangsúlyt fektetünk a regionálisan hiányszakmának számító magánegészségügyi ellátások biztosítására, mint például immunológia, nefrológia, proktológia, infektológia, utazási betegségek. Létrehoztuk a régió legkiválóbb fogászati centrumát is, ahol mindennemű fogászati problémára megoldást kínálunk: általános fogászat, szájsebészet, fogszabályozás. Új műtéti eljárásokat vezetünk be a gyorsabb és még biztonságosabb gyógyulás érdekében.

Az F MEDICAL Magánklinika szakorvosai a szakterületük legjobbjai, akik folyamatosan bővítik a tudásukat, mi pedig ehhez biztosítjuk a legkorszerűbb eszközöket és technikai hátteret. A digitális röntgen, mammográfia, endoszkópia, arckoponya CT, terheléses EKG, laborvizsgálatok széles körű diagnosztikai háttér lehetőségét nyújtják helyben a klinikánkon.

 

 

A pácienseink egészsége mellett a kezdetektől fogva kiemelt figyelmet fordítunk a személyes tapasztalatokra és véleményekre, hiszen ezek alapján tudunk fejlődni.  Több felületen is tudnak minket értékelni, véleményezni és ezzel a minőségbiztosítási rendszerrel szeretnénk garantálni a gyógyító tevékenység magas szakmai minőségét, emberközpontúságát, gyorsan feltárni és megoldani az esetleges hiányosságokat és hibákat.

A hozzánk forduló pácienseknek segítünk az orvosválasztásban is, ehhez nyújt segítséget a holnapunkon kialakított értékelési és véleményezési rendszer, ahol megtekinthetők az orvosokra az általuk ellátott páciensektől érkezett pontszámok és szöveges értékelések (Erről bővebben korábbi blogbejegyzésünkben olvashat ide kattintva).

 

Honlapunkra az év eleje óta már több ezer visszajelzés érkezett, amely alapján 5-pontos skálán átlagosan 4,9 csillagot kaptunk, a Google nyilvános értékelési felületén pedig átlagosan 4,7-et. A szolgáltatásaink magas minőségét az is alátámasztja, hogy pácienseink 60%-a visszatér hozzánk és több szolgáltatásunkat is igénybe veszi.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a minket értékelőknek, hogy hozzájárulnak ahhoz, hogy még jobbá tudjuk tenni szolgáltatásainkat. Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy barátságos, családias hangulat, tiszta és rendezett környezet vegye körül a hozzánk érkezőket, hiszen ez nagyban elősegíti a gyógyulási folyamatot is.

 

 

A gyógyító munkánk mellett kiemelt szempont számunkra a társadalmi szerepvállalás, az egészségmegőrzés és az egészséges életmód támogatása is. Ennek jegyében rendszeresen támogatjuk a nyíregyházi és a kisvárdai állami kórházat, valamint különböző sporteseményeket. A test egészségének megőrzése mellett a szellemi fittség is nélkülözhetetlen, ezért évről évre örömmel patronáljuk a kulturális eseményeket, a Móricz Zsigmond Színházat és a Vidor Fesztivált is.

Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre és valamennyi kollégánkra, hiszen áldozatos és odaadó munkájuk kulcsfontosságú a sikeres működéshez. Továbbra is ezen az úton szeretnénk haladni, magas szakmai színvonalat biztosítani, gyógyítani, értéket teremteni.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)