online időpontfoglalás

blog

Átadták az F MEDICAL Magánklinika új MR készülékét

EGYÉBEGYÉB 2024.02.21 F MEDICAL MAGÁNKLINIKA

Új csúcskategóriájú MR készüléket helyeztünk üzembe az F MEDICAL Magánklinikán, ezáltal a legmodernebb képalkotási technológia közvetlenül elérhetővé vált a régió lakosai számára. A mesterséges intelligencia alapú képrekonstrukcióval kiterjesztett új generációs GE márkájú 1.5 Tesla MR berendezés az orvosok számára lehetővé teszi a gyorsabb és pontosabb diagnózis felállítását, ezzel elősegítve a páciensek gyógyulását.

MR diagnosztika 

 

Az orvosi diagnosztika folyamatosan fejlődik, a képminőség javulásával a betegségek mielőbbi kimutatása lehetséges, a pontos képanyag lehetővé teszi a kezelési eredmények utánkövetését, ezért az MR vizsgálatok kulcsfontosságú szerepet játszanak a modern diagnosztikában. A vizsgálat teljesen fájdalommentes, és a tudomány jelenlegi állása szerint semmilyen egészségkárosító hatása nincs az emberi szervezetre. Az MR vizsgálatot orvosi javaslat nélkül is lehet igényelni mozgásszervi panaszok, ízületi vagy gerinc problémák esetén, koponya, has és kismedence, nyaki lágyrészek, de akár a szem elváltozásainak vizsgálatára is.

 

 

Gyors, pontos diagnózis

 

Az F MEDICAL Magánklinika MR diagnosztikai szolgáltatása nem csupán a kényelemről és a pontos diagnózisról szól. A gyors és hatékony szervezésnek köszönhetően a pácienseink már 3 munkanapon belül hozzáférhetnek a leleteikhez, és a képanyagokat a vizsgálatot követő negyed órán belül elérhetővé tesszük számukra online képmegosztó felületen keresztül. A képanyagot néhány kattintás után a páciens a saját orvosával is megoszthatja.

A megye sportcsapatainak a játékosok sérülése esetén fontos a gyors diagnózis. Minél előbb kezdődik meg a sérült játékos orvosi terápiája, annál előbb térhet vissza a pályára. Az MR szolgáltatásunk előnyös sürgős esetekben is, mivel lehetővé tesszük, hogy akár 24 órán belül is elkészüljenek és elérhetővé váljanak a leletek.

 

https://www.szon.hu/pr/2024/02/atadtak-az-f-medical-maganklinika-uj-mr-keszuleket

 

Az MR vizsgálatról minden információt megtalálnak honlapunkon ide kattintva.

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6286)