online időpontfoglalás

blog

Az ősz a megfelelő időszak, hogy megszabaduljon nemkívánatos anyajegyeitől

SEBÉSZET NYÍREGYHÁZASEBÉSZET NYÍREGYHÁZA 2021.10.18 F MEDICAL MAGÁNKLINIKA

Néhány anyajegy jelenléte zavaró lehet akár esztétikai okok miatt, akár irritálhatja valamilyen fizikai behatás például érintkezés melltartópánttal, nyaklánccal. A levételt indokolhatja orvos is, amennyiben rosszindulatúság gyanúja merül fel. Használja ki több anyajegy levétele esetén kedvezményes árainkat!

Az ősz a legideálisabb időszak a beavatkozás elvégzéséhez, hiszen az eltávolítás után keletkezett hegeknél a legfontosabb teendő a fényvédelem. Nyáron a strandolás, a hőség, a verejtékezés, a szaunázás nem kedvez a seb gyógyulásának, de télen a túlzott hideg is árthat neki. Tehát amennyiben nem sürgős eset miatt várunk a műtétre, ajánlott őszre időzíteni a beavatkozást. Az F MEDICAL Magánklinikán magasan képzett sebészek segítenek megszabadulni a nemkívánt bőrelváltozásoktól.

 

A kisműtét során helyi érzéstelenítést alkalmazunk, a rendellenes bőrkinövést eltávolítjuk, mely 15-45 percet vesz igénybe. A műtét után nagyon fontos továbbra is vigyázni a kezelt testrészre. A keletkezett heget pár napig le kell fedni, óvni kell a természetes napfénytől, a feszüléstől, így néhány hétig tilos az intenzív mozgással járó tevékenység folytatása. Továbbá kerülni kell a szoláriumokat és mindig tisztán kell tartani a bőrfelszínt. Az érintett bőrfelületet kezeljük speciális kenőccsel, amennyiben az orvos elrendelte ezt. Más kozmetikai anyagot, alapozót azonban tilos rákenni. A heg kezdetben piros és némileg kiemelkedő lesz, de általában néhány hónap alatt veszít színéből és méretéből. A műtét után 7-14 nappal kontroll vizsgálat javasolt.

Bőrelváltozások eltávolításáról bővebben és kedvezményes árainkról ezen a linken olvashat

Sebészeti szakrendelésünket az alábbi panaszokkal kereshetik:

Konzultáció sebészeti kérdésekben, szakvélemény a tervezett műtéteket illetően

Ambuláns kisműtéti beavatkozások

Bőr, bőr alatti elváltozások kimetszése

Körömelváltozások sebészeti kezelése, benőtt köröm kimetszés

Emlő elváltozások sebészeti vizsgálata

Hasfali sérvek, hasüregi betegségek, köldök és lágyéksérvek vizsgálata

Akut és krónikus sebek

Nyirokcsomókból történő mintavétel, eltávolításuk

Pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy betegségei

Hasüregi szervek megbetegedései

 

További információt sebészetünkről és árainkról ezen a linken olvashat

 

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6286)