online időpontfoglalás
Telefon

Egynapos sebészeti műtétek az F MEDICAL Magánklinikán

Az F MEDICAL Magánklinikán kellemes, diszkrét környezetben, barátságos légkörben biztosítjuk műtéti pácienseink gyógyulását. A műtéteket végző orvosok a szakmájuk legjobbjai, akiktől a hozzáértésen kívül személyes törődésre és odafigyelésre is számíthat.

 

A F Medical Magánklinika műtőiben a sebészeti beavatkozásokat a
legmodernebb eszközökkel és eljárásokkal végezzük.

 

MŰTÉTI SZOLGÁLTATÁSAINK
                            

       

 

 

 

 

 

 

 

 

Milyen beavatkozásokat végzünk?     

            Érsebészet - sebészeti beavatkozások        

Fül-orr-gégészet - sebészeti beavatkozások

Nőgyógyászat - sebészeti beavatkozások

Ortopédia - sebészeti beavatkozások

Plasztikai sebészet

Proktológia - sebészeti beavatkozások

Sebészet - műtéti beavatkozások

Szemészet - sebészeti beavatkozások

Urológia - sebészeti beavatkozások

 

Az utóbbi évtizedek orvos technológiai fejlődése alapjaiban változtatta meg a sebészeti beavatkozások gyakorlatát. Az egynapos sebészeti beavatkozások alkalmával a betegek jellemzően bejönnek a műtét napján, megtörténik az operáció, és még aznap vagy másnap reggel hazamehetnek. Legtöbb esetben pici, nem látható helyen lévő vágásokon keresztül történik a beavatkozás.

Mit kell tennie műtét előtt?

  • Csak könnyű ételeket egyen, igyon bőven folyadékot
  • Műtét előtti napon éjfél után már ne étkezzen, a műtéti nap reggelén már folyadékot se igyon
  • A műtét reggelén a megszokott módon tisztálkodjon

Mit hozzon magával?

  • egészségügyi dokumentumait, zárójelentését, ambuláns lapokat
  • kivizsgálásának leleteit
  • a rendszeresen szedett gyógyszerek listáját
  • tisztasági csomagot, papucsot, köntöst
  • nélkülözhetetlen segédeszközeit: szemüveg, kontaktlencse

 

A benttartózkodás ideje alatt folyamatos felügyeletet, ápolást és gondoskodás biztosítunk, ápolóink szükség esetén hívógomb jelzésére is érkeznek. Tévével, wifivel és hűtővel ellátott légkondicionált szobákban vigyázzuk gyógyulását és pihenését. Dietetikus által összeállított, állapotának megfelelő napi háromszori étkezésénél figyelembe vesszük saját kérését is (egészségügyi, vallási, filozófiai vagy ökológiai, gluténmentes, laktózmentes, vegetáriánus, vegán, paleo, stb.), hogy a lábadozás a legnagyobb nyugalomban és kényelemben telhessen. Minden páciensünknek új papucsot, törölközőt és pizsamát biztosítunk a benttartózkodás idejére.

        

A műtéti beavatkozásokat szakorvosi konzultáció előzi meg, valamint műtéttől függően szükség esetén további vizsgálatokra és laborvizsgálatokra lehet szükség. Ezekről a konzultációt végző orvos tud tájékoztatást adni. Altatásban történő műtéti beavatkozás esetén aneszteziológiai szakorvosi kivizsgálásra van szükség. A műtéthez szükséges vizsgálatokat a műtét ára nem tartalmazza.

MENNYIBE KERÜLNEK A MŰTÉTI BEAVATKOZÁSOK
AZ F MEDICAL MAGÁNKLINIKÁN?

A műtéti beavatkozások aktuális árait a főmenü ÁRAINK oldalán találhatja meg.

  


JELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA
+36 42 512 222

 

 

Vélemények

P. Attila

“Laparoszkópos epeműtétet végzett el rajtam Dr. Kolozsi Péter mind a beavatkozást megelőző, mind az azt követő konzultációk és kivizsgálások során professzionális és kedves ellátásban volt részem. Részletes állapotfelmérést követően rövid várakozási idő után Doktor Úr elvégezte a beavatkozást melyről alapos tájékoztatást kaptam és tanácsokkal ellátva térhettem otthonba a műtét másnapján.”

Béla

“Egy polip eltávolításra irányuló műtétem volt. Teljesen meg voltam vele elégedve, egyáltalán nem éreztem fájdalmat. Nagyon ajánlom mindenkinek”

Sz. Gabriella

“Január 13-án műtöttek orrsövény ferdülés miatt. Nagyon megvagyok elégedve Nedeczky Zsolt doktorúr szakmai felkészültségével! A műtét jól sikerült. Nagyon kedvesek voltak a nővérkék mindenre odafigyeltek, hogy megkönnyítsék a gyógyulásomat! Jó szívvel ajánlom a klinikát mindenkinek!”

A. Szinti

“Én az elálló füleim miatt kerestem fel a doktor urat 2015. áprilisában, és azt kell hogy mondjam, hogy teljes mértékben meg vagyok elégedve a munkájával. Gyönyörű szép füleket " varázsolt" nekem rövid idő alatt. Végre van egy kis önbizalmam, és ezt neki köszönhetem. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

S. Niki

“Teljes mértékben meg voltam elégedve mindennel. A műtétem előtt és után is magas színvonalú ellátásban részesültem.Mosolygós recepciósok nővérkék,orvosok.Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az F Medical 100 /100-as. ❤❤ Köszönöm az ott dolgozóknak a lelkiismeretes munkájukat,külön köszönet Szűcs Attila fül -orr-gégész Doktor úrnak az elvégzett műtétemért!”

B.B. Zsuzsanna

“Térd műtéten voltam a klinikán, ahol kitűnő ellátásban részesültem. Kedves, segítőkész, minden problémát megoldó orvosokat, nővéreket, recepciósokat ismertem meg. Nagyon köszönöm a segítséget, türelmet, munkájukhoz további sok sikert kívánok. Mindenkinek ajánlani tudom a klinikát!!!”

K. Lajosné

“Az intézet minden egyes dolgozója kedves és segítőkész volt. Személyes kedvencünk Juhász Takács Renáta. A műtét napjáig vele álltam telefonos kapcsolatban. Mindíg segítőkész és kedves volt. Most a lányom egy szép, tiszta, tévével és internettel ellátott szobában vár a műtétre. Nem látszik rajta a stressz, épp tévét néz. Ez a nyugodt, tiszta környezet és az itt dolgozók segítsége, szakértelme és kedvessége minden pénzt megér. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

K. Lajosné

“2 napot töltöttünk a klinikán a lányommal. Nagyon elégedettek vagyunk mindennel. Profi szakemberek, orvosok és kedves nővérek. Úgy éreztük magunkat, mintha egy 5 csillagos szállodában lennénk.”

Előző Következő
Elismeréseink
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (3457)