online időpontfoglalás

blog

Dr. Tisza András emlőspecialista radiológus szakorvos az F MEDICAL csapatában

Dr. Tisza András emlőspecialista a Debreceni Kenézy Gyula Campus Emlőcentrumának radiológusa.

2013-ban diplomázott a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán, 2018-ban szakvizsgázott radiológiából kiváló eredménnyel, jelenleg a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusán dolgozik radiológus szakorvosként. 2017 óta a Debreceni Kenézy Gyula Campus Emlőcentrumában végez vizsgálatokat a klinikai panasszal érkező valamit a szűrésből kiemelt páciensek körében. Tekintettel arra, hogy a radiológia egy folyamatosan fejlődő szakma, a legújabb protokollok és szakmai ismeretek elsajátítása érdekében rendszeresen vesz részt mind hazai, mind külföldi kongresszusokon, továbbképzéseken.

https://fmedical.hu/orvos/61/dr-tisza-andras

Az ultrahang vizsgálat fájdalommentes, nem jár kockázattal, nincs mellékhatása. Az emlőket és mindkét oldali hónalj régiót, a szegycsont és kulcscsont környezetét is megvizsgáljuk. Az emlő ultrahang vizsgálat terhesség esetén is elvégezhető. 

A vizsgálat különleges előkészületet nem igényel, bármilyen gyakran ismételhető. A módszer segítségével implantatumok állapotáról is megfelelő információk nyerhetők. Panaszmentes hölgyeknek kortól függetlenül ajánlott. 

Tapintható, fájdalmas csomók tisztázására, folyadék tartalmú képletek (ciszták) , jó- és rosszindulatú daganatok, nem tapintható elváltozások illetve gyulladások kimutatására kiválóan alkalmas vizsgálómódszer. Gyermek-, illetve kamaszkorban  valamint férfi emlőben észlelhető elváltozások jellegének tisztázására is alkalmazható vizsgálat. 

30 évesnél fiatalabb hölgyek esetében az ultrahang önmagában is megfelelő vizsgáló módszer. 30 éves kor felett ajánlott a kiegészítő mammográfiás vizsgálat is.

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)