online időpontfoglalás

orvosaink

Dr. Tisza András

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (209 értékelés)

2013-ban diplomáztam a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán, ezt követően a rezidens és szakorvosjelölt képzésem alapvetően a  Debreceni Kenézy Gyula Campus Radiológiai Diagnosztikai osztályán töltöttem, de közben igyekeztem gyakorlati tudásomat más kórházi osztályok látásmódjával is bővíteni.

 

2018-ban szakvizsgáztam Radiológiából kiváló eredménnyel, jelenleg a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusán dolgozom radiológus szakorvosként.

 

2017 óta a Debreceni Kenézy Gyula Campus Emlőcentrumában végzek vizsgálatokat a klinikai panasszal érkező valamit a szűrésből kiemelt páciensek körében.

 

Alapvetően úgy tartom, hogy egy orvos sem érthet mindenhez magas szinten, ezért szubspecialitásként az Emlő diagnosztikát választottam, melyből kiváló eredménnyel Licence vizsgát szereztem 2021. februárban. Így a hagyományos ultrahang-, és röntgen-, valamint CT-diagnosztika mellett kiemelten ezzel a területtel foglalkozom.

 

Tekintettel arra, hogy a radiológia egy folyamatosan fejlődő szakma, a legújabb protokollok és szakmai ismeretek elsajátítása érdekében rendszeresen részt veszek mind hazai, mind külföldi kongresszusokon, továbbképzéseken.

blogbejegyzések összes bejegyzés

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)