Dr. Tisza András

2013-ban diplomáztam a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán, ezt követően a rezidens és szakorvosjelölt képzésem alapvetően a  Debreceni Kenézy Gyula Campus Radiológiai Diagnosztikai osztályán töltöttem, de közben igyekeztem gyakorlati tudásomat más kórházi osztályok látásmódjával is bővíteni.

 

2018-ban szakvizsgáztam Radiológiából kiváló eredménnyel, jelenleg a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusán dolgozom radiológus szakorvosként.

 

Alapvetően úgy tartom, hogy egy orvos sem érthet mindenhez magas szinten, ezért szubspecialitásként az Emlő diagnosztikát választottam, melyből kiváló eredménnyel Licence vizsgát szereztem 2021. februárban. Így a hagyományos ultrahang-, és röntgen-, valamint CT-diagnosztika mellett kiemelten ezzel a területtel foglalkozom.

 

Tekintettel arra, hogy a radiológia egy folyamatosan fejlődő szakma, a legújabb protokollok és szakmai ismeretek elsajátítása érdekében rendszeresen részt veszek mind hazai, mind külföldi kongresszusokon, továbbképzéseken.

blogbejegyzések
Még nincs bejegyzés
Fmedical 3D
Fmedical galéria
fotók az intézményről
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-igtelefonszám:06 42 512 222
© 2018-2021 www.fmedical.hu - minden jog fenntartva
powered byForWeb Weboldal készítés