online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Tisza András

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (66 értékelés)

2013-ban diplomáztam a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán, ezt követően a rezidens és szakorvosjelölt képzésem alapvetően a  Debreceni Kenézy Gyula Campus Radiológiai Diagnosztikai osztályán töltöttem, de közben igyekeztem gyakorlati tudásomat más kórházi osztályok látásmódjával is bővíteni.

 

2018-ban szakvizsgáztam Radiológiából kiváló eredménnyel, jelenleg a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusán dolgozom radiológus szakorvosként.

 

2017 óta a Debreceni Kenézy Gyula Campus Emlőcentrumában végzek vizsgálatokat a klinikai panasszal érkező valamit a szűrésből kiemelt páciensek körében.

 

Alapvetően úgy tartom, hogy egy orvos sem érthet mindenhez magas szinten, ezért szubspecialitásként az Emlő diagnosztikát választottam, melyből kiváló eredménnyel Licence vizsgát szereztem 2021. februárban. Így a hagyományos ultrahang-, és röntgen-, valamint CT-diagnosztika mellett kiemelten ezzel a területtel foglalkozom.

 

Tekintettel arra, hogy a radiológia egy folyamatosan fejlődő szakma, a legújabb protokollok és szakmai ismeretek elsajátítása érdekében rendszeresen részt veszek mind hazai, mind külföldi kongresszusokon, továbbképzéseken.

Vélemények

K. Mária

“Köszönöm a gyors időpontot, a szakszerű mammográfiát és Uh-t, mindenki kedvességét. ”

Dr. Tisza András

P. Nikoletta

“Profizmus ès hihetetlen kedvessèg! Mellultrahangra jelentkeztem be, de vègül a szàmomra rettegett mammogràfiai vizsgàlatot is bevàllaltam! Fèltem tôle, de a mammogràfiai vizsgàlatot vègzô hölgy abszolut profi. Sôt!!!! Nem hittem, hogy fàjdalom mentesen megùszom, pedig de!!!!!!! S az eredmèny 5 perc alatt meg is volt. Amit Dr. Tisza Andràs doktor ùr azonnal kièrtèkelt!”

Dr. Tisza András

“Tisza doktor úr nagyon alapos, rendkívül kedves orvos. Mindenkinek csak ajánlani tudom. ”

“Dr. Tisza Andrásnál voltam emlő ultrahangon. Barátságos volt, mindent elmagyarázott. Máskor is Őt fogom választani. Udvarias dolgozók.”

“Rend pedantéria fegyelem,kulturált körülmények. Lét jogosultságát intézményük precízen végzi,soha nem várattak még meg.Üdvözlettel: Hudák József”

“Minden téren teljesen elègedett voltam,bàrmilyen problémával ide megyünk magánrendelésre!”

“Minden téren kifogástalan a szolgáltatás! Tiszta és rendezett,orvosok és ügyfélszolgálatosok kedvesek. Csak ajánlani tudom!”

“Alapos vizsgálatot nyújtott Dr úr, jól informált engem! ”

“Nagyon kedves, figyelmes volt, gondos, alapos, lelkiismeretes. ”

“Kedves, udvarias és a vizsgálat teljes ideje alatt nagyon alapos volt a Dr. Úr.. Ajánlom mindenkinek, aki ultrahangvizsgálatra vár.”

“Nagyon Kedves,Segítőkész,minden kérdésemre válaszolt.Emberségből jeles!!”

“Kedves orvos, sok új dologról tájékoztatott, sokat foglalkozott velem ”

Előző Következő
Elismeréseink

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (2061)