online időpontfoglalás

blog

Évadot zárt a Móricz Zsigmond Színház

EGYÉBEGYÉB 2022.06.17 F MEDICAL MAGÁNKLINIKA

Arany fokozatú támogatóként jelen voltunk a Móricz Zsigmond Színház évadzáró társulati ülésén június 14-én. Az eseményen jelen voltak a társulat tagjai, vendégművészei, Nyíregyháza polgármestere, a színház kiemelt támogatói és a sajtó.

A színház igazgatója, Kirják Róbert évadértékelő beszédében elmondta, hogy a világban zajló történések miatt nem volt könnyű szezonuk, de így is sikerült 4 nagyszínpadi, 6 kamara és 4 gyerekdarabbal zárni az évadot. A covid és a háború okozta gazdasági és társadalmi változások a következő évadra is hatással lesznek, így kénytelenek szigorú gazdálkodást eszközölni és a bérletek árait növelni. 

A társulat teljesítményét is értékelték, számos díjat adtak át, többek között ezen a rendezvényen vehette át Horváth László Attila a Portói nemzetközi filmfesztivál legjobb színészének járó díját a Lélekpark című filmben nyújtott alakításáért.  

 

                        

 

Örömmel támogattuk a 2021/22-es évadot, hiszen számunkra is fontos a kultúra széles körben való terjesztése. A testi egészség mellett elengedhetetlen a mentális egészség megléte is, amihez a színház-, tánc-, és zeneművészet nagyban hozzájárul. A Móricz Zsigmond Színház meghatározó szereplője a város kulturális életének, minden korosztály számára vannak megfelelő előadásaik. A közönség körében sok állandó bérletvásárló van, akik már alig várják a 2022/23-as évad legújabb előadásait.

 

A 2022/23-as évadban az alábbi darabok kerülnek a színpadra:

Spamalot, avagy a Gyalog galopp musical

Ma este megbukunk

Teljesen idegenek

Frankenstein

Kapj el, ha tudsz

Jó estét, nyár, jó estét, szerelem

Utas és holdvilág

Görbe tükrök

Futótűz

Maggi és Lillemort

Kukucs! 

Maszmók az indiánok között

Kelekótya haramiák 

Misi mókus

Lúdas Matyi Jr.

Ugyanakkor az előző évadban játszott több darab is műsoron marad.

Színházbérlet vásárlására a Színház Jegyirodájában vagy a www.moriczszinhaz.hu oldalon van lehetőség.  

Sikeres évadot és hasonló kimagasló eredményeket kívánunk a továbbiakban is!

Képek forrása: www.nyiregyhaza.hu

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)