online időpontfoglalás

blog

INSUMED nyílt nap az F MEDICAL Magánklinikán

Túlsúlya akadályozza a mindennapjaiban? Cukorbetegsége, magas vérnyomása, ízületi panaszai súlyosbodnak? Vagy csak néhány kilogrammtól szeretne megszabadulni, szeretne nyárra formába lendülni?

Céljai elérésének első lépése lehet, hogy tisztában van pontos testösszetételével. Ebben segítünk mi az ingyenes INSUMED nyílt napon 2023. március 13-án.

Ha érdekli, mit csinál az INSUMED tanácsadó, hogyan történik a BIA mérés, vegyen részt az eseményen, ahol ingyenes BIA testösszetételméréssel megállapítjuk teste izom, víz, zsír arányát, és átbeszéljük az Insumed terápiás módszer lényegét. Ha a mérés alapján szeretne részt venni programunkban, megbeszélhetjük az első konzultáció időpontját is.

 

 

Később a tanácsadásokon tanulunk a testünkről, az egészséges táplálkozásról, a mozgásról, arról, hogy milyen étkezést kell követni, mit lehet tenni az éhség ellen, hogyan lehet kalóriát spórolni, és még sok más, érdekes dolgot.

 

Helyszín: F MEDICAL Magánklinika (Nyíregyháza, Mikszáth Kálmán u. 38.)

 

Időpont: 2023. március 13. (hétfő)

 

A részvétel ingyenes, de előzetes időpontfoglalás szükséges.

 

Időpontfoglalás egyszerűen a honlapunkon: https://medicall.cc/idopontfoglalas/fmedical/doctors?specializationId=50398 vagy a 06 42 512 222-es telefonszámon lehetséges.

 

Szeretettel várjuk kis ajándékkal, INSUMED fehérjeszelettel!

 

Dr. Fekete Ágnes belgyógyász-diabetológus, az INSUMED akadémia tanára

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)