online időpontfoglalás

blog

Komplex arcfiatalító kezelések

„Húszévesen olyan az arcod, amilyennek a természet teremtette. Harminc évesen olyan, amilyenre az élet formálta. De ötven évesen olyan, amilyet megérdemelsz.” Coco Chanel

Dr. Szondy Györgyi bőrgyógyász kozmetológus főorvos gondoskodó kezei által.

A bőr öregedése során veszít a rugalmasságát, feszességét adó rostokból. A bőr megereszkedik, kezdetben apróbb, majd egyre nagyobb ráncok jelennek meg. A bőrön barna foltok, tág erek láthatóak. A bőr öregedési folyamatát külső és belső tényezők befolyásolják.

A Finnamed Klinikán lehetőség van szembe menni a természettel, és a visszafordítani az időt. Az öregedés nemcsak a nőket érinti. Férfiakat és nőket egyaránt várunk fiatalodni és szépülni. Megfelelő időben elkezdett beavatkozásokkal észrevétlenül lehet elhitetni, hogy megtaláltuk az örök fiatalság titkát.

Dr. Szondy Györgyi bőrgyógyász kozmetológus főorvos végzi az esztétikai beavatkozásokat nyugodt kényelmes környezetben.
A botox injekció jelenleg az USA-ban a leggyakrabban használt szépészeti beavatkozás. A bőr alá juttatva az arc mimikai izmai által okozott ráncok elsimulnak. A homlok, szemöldök közötti régió és a szem körüli ráncok eltüntetésére használható. Megfelelő használat mellett nem lesz természetellenes, mimikaszegény az arc.

A botox kiválóan alkalmazható hónaljizzadás csökkentésére is. Az izzadás mennyiségének 70-80%-os csökkenése kb. 8-9 hónapig megmarad.

A hyaluronsav feltöltésnél egy a kötőszövetben természetes módon meglévő anyagot injektálunk a bőrbe. A kisebb nagyobb ráncok elsimulnak. Az ajakba adva az ajakkontúr javítására, volumenének növelésére kiváló.

A PDO bioszálakat vékony tűkkel juttatunk a bőr megfelelő rétegébe. A rögzítés mellett ezek a szálak fokozatosan felszívódnak, eközben kollagén termelődés indul meg, javul a bőr tónusa.

A bőr színeltéréseit, egyenetlenségeit IPL villanófény segítségével, vagy Er YAG lézer segítségével tüntethetjük el. Az IPL a bőr felső rétegének megsértése nélkül hat a mélyebb rétegekben kollagén termelést végző sejtekre is. A villanófényes bőrfiatalítás használható arcon nyakon mellkason és kézfejen.
Az ErYag lézer használata során a gondos előkészítést követően a bőr felső rétege eltávolításra kerül. Néhány napos kellemetlenség után egy új fiatalos, egyenletes, foltoktól és ráncoktól mentes bőr nő a helyére.

A nem kívánt szőrszálak eltüntetésére is lehetőség van a klinikánkon. IPL villanófény segítségével a test bármely részéről fájdalommentesen szabadulhatunk meg tőlük.

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)