online időpontfoglalás

blog

Személyre szabott minimál invazív, innovatív módszerek és eljárások a sebészeti és proktológiai gyakorlatomban az F MEDICAL Magánklinikán

Dr. Oszicsánszky Mihály sebész, proktológus adjunktussal készült interjúban megismerhetjük az F MEDICAL Magánklinikán elérhető innovatív műtéti eljárásokat és betekintést nyerhetünk mindennapi tevékenységébe.

 

Mióta dolgozik orvosként, mi fontos Ön számára a munkája során?

Az F MEDICAL Magánklinikán 2017 óta gyógyítom a sebészeti és proktológiai panaszokkal hozzám forduló pácienseket. Munkám során fontosnak tartom, hogy a betegek számára maximális odafigyelést, személyre szabott, korszerű és hatékony kezelést biztosítsak. Emiatt nagyon örültem, amikor az intézmény 2021-ben egy új szinttel bővült, hiszen így egy tágasabb és kényelmesebb rendelőben fogadhatom a pácienseket, ahol a legkorszerűbb eszközök állnak rendelkezésemre. Intézményünk két műtőhelyiséggel is rendelkezik, ahol a legmodernebb eszközök és eljárások állnak rendelkezésre, a műtéti technikák széles választéka elérhető.

 

Mi történik a vizsgálaton?

A páciens panaszait meghallgatva és alaposan megvizsgálva állítom fel a kezelési tervet. Ezt követően ismertetem a lehetséges kezelési módszereket, részletesen megbeszéljük a folyamatokat és együtt döntünk a legmegfelelőbb eljárásról. Fontosnak tartom, hogy amennyiben a beteg problémájára több megoldás is létezik, azok lényegét részletesen elmagyarázzam a páciens számára és a döntési folyamatba Őt is aktívan bevonjam.

 

Hogyan készül a műtétekre?

A kor követelményeinek megfelelően gyakorlatomban a legújabb hatékony és minimál invazív műtéti technikákat alkalmazom, hogy a fájdalomérzetet és a gyógyulási időt a minimálisra csökkentsem. Ebből adódóan sebészeti szakmai konferenciák, továbbképzések és workshopok rendszeres résztvevője és előadója vagyok. Ennek példájaként lézerproktológiai beavatkozások teljes spektrumát végzem az F MEDICAL Magánklinikán.

A végbéltáji betegségek lézerszállal való kezelése a legmodernebb műtéti eljárások közé tartozik. Intézményünkben jelenleg a lézerproktológián belül lehetőség van lézeres aranyér műtétre, lézeres sipolyműtétre és lézeres keresztcsonti ciszta műtétre is.

Ezek a műtétek a hagyományos proktológiai műtétekkel összehasonlítva az alábbi előnyökkel járnak:

  • rövidebb műtéti idő
  • gyorsabb gyógyulási idő
  • kisebb műtét utáni fájdalom
  • kimetszés nélküli beavatkozás
  • kisebb kockázat a műtét utáni sebszövődményeknek

 

 

Mik a jövőbeli céljai az F MEDICAL Magánklinikán?

Célom az, hogy nyugodt, oldott környezetben, az klinikán rendelkezésre álló legkorszerűbb eszközpark segítségével minden hozzám forduló beteg panaszára, problémájára gyors, hatékony, precíz megoldást biztosítsak.

 

Dr. Oszicsánszky Mihály

sebész, proktológus adjunktus

 

Egyéb sebészeti szolgáltatásaink listája ide kattintva elérhető.

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (5398)