online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Oszicsánszky Mihály

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (72 értékelés)

2005. óta dolgozom orvosként. Rezidensi éveimet a Petz Aladár Megyei Oktatókórházban, Győrben töltöttem. 2007. óta Nyíregyházán, a Jósa András Megyei Oktatókórházban dolgozom. 2011-ben szakvizsgáztam általános sebészetből. 2017-ben adjunktusi kinevezést kaptam.

Sebészeti szakmai konferenciák és továbbképzések rendszeres résztvevője és előadója vagyok. Szakmai tapasztalatomat nagy forgalmú és ágyszámú betegellátás széles spektrumát biztosító, elismert Sebészeti Osztályokon szereztem.

Munkám során fontosnak tartom, hogy a betegek számára maximális odafigyelést, személyre szabott, korszerű és hatékony kezelést biztosítsak.

 
 
Klinikánkon lehetőség van egynapos sebészeti műtétek keretein belül lézerproktológiai műtétek elvégzésére.
Bővebb információt az eljárásról erre a linkre kattintva talál. 

Vélemények

V. Enikő

“Segítőkész,emberséges csapat.A visszahívásuknak köszönhetően már aznapra kaptunk időpontot,ami a probléma kezelése miatt nagyon fontos volt számunkra.Dr Oszicsánszky Mihálynál volt egy családtagom,akiről ugyancsak jó vélemény alakult ki bennünk.Köszönjük.”

Dr. Oszicsánszky Mihály

KR N

“Ezuton is koszonom Oszicsanszky doktorurnak a tegnapi vizsgalatot es konzultaciot. Szamomra az elmult honapok kalvariaja utan nagyon sokat segitett az ő magabiztos, megnyugtato hozzaallasa. Turelme, szakertelme miatt engem abszolute meggyozott es batran tudom ajanlani masnak is . A Klinika hangulata nagyon kellemes, a szemelyzet nagyon kedves es udvarias, segitokesz volt. Koszonet meg egyszer.”

Dr. Oszicsánszky Mihály

J. Béla

“Május 30-án köldöksérv műtéten voltam az F. Medical klinikán. Köszönet Juhász Takács Renátának a műtét szervezőjének, köszönet Dr. Oszicsánszky Mihály operáló orvosnak ,Dr. Armen Malhazjan altatóorvosnak és minden ott dolgozónak. Maximálisan rendezett, tiszta, igényes kórház, teljesen úgy éreztem magam, mintha egy jó szállodában lennék! Jószívvel ajánlom mindenkinek az F. Medical klinikát, kiváló orvosait, ápolóit!”

Dr. Oszicsánszky Mihály

P. Gáborné

“Köszönöm szépen! Dr.Oszicsánszky Mihály doktorúrnak és az asszisztensek lelkiismeretes precíz munkáját. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Dr. Oszicsánszky Mihály

“Empatikus, kedves, alapos orvos.”

“Barátságos környezet,mindenki kedves,ès kaptam választ minden kérdésre elégedett voltam mindennel. Köszönöm.”

“Üdvözlet, Nagyon szépen köszönök mindent! Azonnali fogadás, kedves személyzet, a Doktor Úr előtt pedig le a kalappal, mondhatni újjászülettem. :) ”

“Nagyon kedves szinpatikus”

“Kedves, türelmes, nagyon jó szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

“Mindenkinek ajánlom az Oszicsánszky Dr Úrat, mert végtelenül diszkrét, és profi a szakmájában. 30 évnyi szenvedéstől, és kétségektől szabadított meg. ”

“Kedves, jó modorú orvos, mindent elmagyarázott részletesen. ”

“Kedvesek, profik, pontosak és türelmesek.”

“A doktor úr empatikus és hozzáértő szakember, barátságosan, érthetően mondja el amire kíváncsi a beteg. Ajánlom őt.”

“Szimpatikus kivàló orvos !”

“Doktor úr alaposan és őszintén elmondta a tudnivalókat, egészségügyi problémámról.”

“Doktor úr alaposan és részletesen tájékoztatott. Mindenkinek ajánlanám.”

Előző Következő
Elismeréseink

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (2022)