FB_PIXEL
covid teszt online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Oszicsánszky Mihály

2005. óta dolgozom orvosként. Rezidensi éveimet a Petz Aladár Megyei Oktatókórházban, Győrben töltöttem. 2007. óta Nyíregyházán, a Jósa András Megyei Oktatókórházban dolgozom. 2011-ben szakvizsgáztam általános sebészetből. 2017-ben adjunktusi kinevezést kaptam.

Sebészeti szakmai konferenciák és továbbképzések rendszeres résztvevője és előadója vagyok. Szakmai tapasztalatomat nagy forgalmú és ágyszámú betegellátás széles spektrumát biztosító, elismert Sebészeti Osztályokon szereztem.

Munkám során fontosnak tartom, hogy a betegek számára maximális odafigyelést, személyre szabott, korszerű és hatékony kezelést biztosítsak.

 
 
Klinikánkon lehetőség van egynapos sebészeti műtétek keretein belül lézerproktológiai műtétek elvégzésére.
Bővebb információt az eljárásról erre a linkre kattintva talál. 

IDŐPONTFOGLALÁS

Vélemények

V. Enikő

“Segítőkész,emberséges csapat.A visszahívásuknak köszönhetően már aznapra kaptunk időpontot,ami a probléma kezelése miatt nagyon fontos volt számunkra.Dr Oszicsánszky Mihálynál volt egy családtagom,akiről ugyancsak jó vélemény alakult ki bennünk.Köszönjük.”

Dr. Oszicsánszky Mihály

KR N

“Ezuton is koszonom Oszicsanszky doktorurnak a tegnapi vizsgalatot es konzultaciot. Szamomra az elmult honapok kalvariaja utan nagyon sokat segitett az ő magabiztos, megnyugtato hozzaallasa. Turelme, szakertelme miatt engem abszolute meggyozott es batran tudom ajanlani masnak is . A Klinika hangulata nagyon kellemes, a szemelyzet nagyon kedves es udvarias, segitokesz volt. Koszonet meg egyszer.”

Dr. Oszicsánszky Mihály

Előző Következő
Elismeréseink
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés