online időpontfoglalás

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat és időpont előjegyzés

+36 42 512 222 Hívását hétköznap 07:00 - 21:00 óra között tudjuk fogadni. Amennyiben a páciens által megadott telefonszámon az ügyfélszolgálat nem tudja elérni a foglalás megerősítése céljából, úgy a foglalt időpontja törlésre kerül. Időpontjáról sms visszaigazolást küldünk.

Online időpontfoglalás

Foglalja le időpontját online rendszerünkön keresztül az alábbi linken:

Cím

4400 Nyíregyháza, Mikszáth Kálmán utca 38.

Nyitvatartás

hétfőtől - péntekig 7:00 - 21:00

szombaton csak az ügyfélszolgálattal egyeztetett időpontra tud érkezni

vasárnap és a nemzeti ünnepnapokon zárva tartunk

E-mail

info@fmedical.hu

Kövessen minket legújabb hírekért

Facebook

Instagram

Youtube

Észrevételeit és javaslatait küldje el nekünk

Ha Ön a kiváló betegközpontú ellátástól bármilyen módon eltérőt tapasztalt, kérjük ossza meg velünk véleményét. Az Ön észrevételeivel és javaslataival szeretnénk szolgáltatásunkat olyanná tenni, ahogy mi azt megálmodtuk. Az F MEDICAL Magánklinikán a célunk, hogy megőrizzük Önt egészséges, elégedett és értékes ügyfelünkként. Esetleges panaszait nagyon komolyan kezeljük, egyúttal értesítjük a szolgáltatásokkal kapcsolatban felmerült problémák megoldásával, és az ezt igénylő intézkedésekkel. Javaslatait elküldheti nekünk az info@fmedical.hu email címre is, vagy amennyiben észrevétele késedelem nélküli ügyintézést igényel, akkor keresse ügyfélkapcsolati munkatársunkat közvetlenül a +36 42 512 - 222 -es telefonszámon.

Időpontlemondás

Amennyiben mégsem tud a szakrendelésre eljönni a megbeszélt időpontban, kérjük jelezze nekünk előtte legalább 24 órával. Munkatársaink segítenek Önnek új időpontot foglalni, és a megüresedett időpontra új pácienst tudnak előjegyezni.

Mit hozzon magával?

Kérjük, hozza magával korábbi leleteit, szedett gyógyszerei listáját és laboreredményeit a vizsgálat megkönnyítése érdekében, valamint TAJ számát és lakcímkártyáját, ami a receptíráshoz szükséges. Amennyiben rendelkeznek TAJ számmal, leleteiket a vizsgálat után meg tudják tekinteni a www.eeszt.gov.hu lakossági portálján, ügyfélkapu bejelentkezéssel.

Leletei online elérhetőek

Korábbi ambuláns lapjait, zárójelentéseit, labor és diganosztikai leleteit meg tudja tekinteni a www.eeszt.gov.hu lakossági portálján, ügyfélkapu bejelentkezéssel.

Parkolás

Amennyiben Ön gépkocsival érkezik, ingyenesen parkolhat a klinika előtt biztosított kijelölt részen, valamint az 50 méteres körzetben található több száz másik ingyenes parkolóhelyen.
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)