Kapcsolat

 

Ügyfélszolgálat és időpont előjegyzés: +36 42 512 - 222 Hívását hétköznap 07:00 - 21:00 óra között tudjuk fogadni. Amennyiben a páciens által megadott telefonszámon az ügyfélszolgálat nem tudja elérni a foglalás megerősítése céljából, úgy a foglalt időpontja törlésre kerül.

 

Cím: 4400 Nyíregyháza, Mikszáth Kálmán utca 38.

 

Időpontlemondás: Amennyiben mégsem tud a szakrendelésre eljönni a megbeszélt időpontban, kérjük jelezze nekünk időben. Munkatársaink segítenek Önnek új időpontot foglalni, és a megüresedett időpontra új pacienst tudnak előjegyezni.

 

Mit hozzon magával? Kérjük, hozza magával korábbi leleteit, szedett gyógyszerei listáját és laboreredményeit a vizsgálat megkönnyítése érdekében, valamint TAJ számát és lakcímkártyáját, ami a receptíráshoz szükséges.

 

Nyitvatartás: hétfőtől - péntekig: 7:00 - 21:00

 

 

E-mail: info@fmedical.hu

 

Facebook - kövessen minket a legújabb híreinkért.

 

Parkolás: Amennyiben Ön gépkocsival érkezik, ingyenesen parkolhat a klinika előtt biztosított parkolókban.

 

Ha Ön a kiváló betegközpontú ellátástól bármilyen módon eltérőt tapasztalt kérjük, ossza meg velünk véleményét. Az Ön észrevételeivel és javaslataival szeretnénk szolgáltatásunkat olyanná tenni, ahogy mi azt megálmodtuk. Az F MEDICAL Magánklinikán a célunk, hogy megőrizzük Önt egészséges, elégedett és értékes ügyfelünkként. Esetleges panaszait nagyon komolyan kezeljük, egyúttal értesítjük a szolgáltatásokkal kapcsolatban felmerült problémák megoldásával, és az ezt igénylő intézkedésekkel.

 

Javaslatait elküldheti nekünk az info@fmedical.hu email címre is, vagy amennyiben észrevétele késedelem nélküli ügyintézést igényel, akkor keresse ügyfélkapcsolati munkatársunkat közvetlenül a +36 42 512 - 222 -es telefonszámon.
Fmedical 3D
Fmedical galéria
fotók az intézményről
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-igtelefonszám:06 42 512 222
© 2018-2021 www.fmedical.hu - minden jog fenntartva
powered byForWeb Weboldal készítés