online időpontfoglalás

Éves szűrővizsgálatok a HÜBNER-H Kft. munkatársai számára

                                                           

Az egészség az egyik legnagyobb kincsünk, és a HÜBNER-nél kiemelten fontosnak tartjuk dolgozóink egészségét, ezért az „Az Egészség Érték Program" keretében lehetőséget kínálunk számotokra, hogy térítésmentesen részt vegyetek az F MEDICAL Magánklinika szűrővizsgálatán. Ezen vizsgálatok segítenek az esetlegesen felmerülő egészségügyi problémák korai felismerésében, valamint azok megelőzésében is.

 

Ki jelentkezhet a vizsgálatokra?

Minden HÜBNER-es aktív munkavállaló jogosult térítésmentesen részt venni a szűrővizsgálatokon, aki már több mint 6 hónapja a cég alkalmazásában áll a szolgáltatás igénybevételekor. Mindenkit bátorítunk, hogy éljen a lehetőséggel!

 

Hol lesznek a vizsgálatok?

Az egészségügyi szűrővizsgálatok az F MEDICAL Magánklinikán érhetőek el.

Cím: 4400 Nyíregyháza, Mikszáth Kálmán u. 38.

 

 

Milyen vizsgálatokat végeznek?

 

 

Hogyan jelentkezhetek a vizsgálatokra?

A szűrővizsgálatokra kizárólag a klinika dedikált ügyfélszolgálati kapcsolattartójánál jelentkezhettek az alábbi telefonszámon: +36 70 904 85 80

Online foglalás nem lehetséges (csak térítéses vizsgálatokra). 

 


 

Meddig vehetők igénybe a vizsgálatok?

Az „Egészség Érték Program" keretében nyújtott vizsgálatokat egy éven keresztül, 2024. január 2-ától vehetitek igénybe.

 

Dedikált ügyfélszolgálati koordinátor 

Ha bármilyen kérdésetek felmerülne a szűrővizsgálatokkal kapcsolatban, ne habozzatok felvenni a kapcsolatot a klinika ügyfélszolgálati koordinátorával a +36 70 904 85 80-as telefonszámon! Ő örömmel válaszol minden felmerülő kérdésre és lefoglalja az időpontokat is.

 

Kedvezmények további vizsgálatokra

A díjmentes szűrővizsgálatok mellett HÜBNER-es munkatársként lehetőségetek nyílik további vizsgálatok elvégzésére is kedvezményes áron. A kedvezményekről bővebb tájékoztatást a klinika ügyfélszolgálati kapcsolattartója tud nyújtani.

 

Amennyiben bármilyen további kérdésetek van, kérjük, forduljatok az F MEDICAL Magánklinika ügyfélszolgálati koordinátorához!

 

 

Köszönjük, hogy részesei vagytok a HÜBNER közösségének!

 

 

 
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6286)