online időpontfoglalás

Bemutatkozás

6 éve 2017-től elkötelezetten dolgozunk a hozzánk fordulók gyógyulása érdekében. Számunkra a gyógyítás olyan értékteremtő tevékenység és folyamat, amelynek középpontjában a páciens áll, és amely nem valósítható meg a kölcsönös bizalmon alapuló kommunikáció és a kiemelkedő szaktudás nélkül. Az F MEDICAL Magánklinikán elsősorban ügyfélorientált szolgáltatóként definiáljuk magunkat, szolgáltatást nyújtunk a gyógyulni vágyó pácienseink és a velünk dolgozó szakemberek felé is.

 

 

Hiszünk a folyamatos fejlődés jelentőségében, ezért szolgáltatásaink palettáját, az elérhető szakrendelések körét, műtétjeink skáláját a kezdetektől bővítjük. Naprakészen figyeljük és követjük az újításokat, az innovációkat, beleértve az új eljárások, a digitalizáció nyújtotta lehetőségeket. Az elért eredményeinket, a megszerzett tapasztalatainkat az általunk nyújtott szolgáltatások minőségének növelésére, az eszközparkunk modernizálására, intézményünk fejlesztésére fordítjuk.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a magánúton elérhető szakorvosi, diagnosztikai ellátások egyre keresettebbek, mind az egyének, mind a megyében működő cégek irányából. A növekvő igényeket kapacitásfejlesztéssel, csapatunk bővítésével szeretnénk kiszolgálni.

Büszkék vagyunk orvosainkra, akik kiváló szakemberek, szakterületük tapasztalt képviselői, akikkel partnerségben, közösen alakítjuk együttműködésünket, igazodva egyéni elképzeléseikhez is.

 

Az F MEDICAL Magánklinika számokban:

 

 
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (5398)