online időpontfoglalás
Telefon

Műtétek

Az F MEDICAL Magánklinikán kellemes, diszkrét környezetben, barátságos légkörben biztosítjuk műtéti pácienseink gyógyulását. A műtéteket végző orvosok a szakmájuk legjobbjai, akiktől a hozzáértésen kívül személyes törődésre és odafigyelésre is számíthat.

 

A F Medical Magánklinika műtőiben a sebészeti beavatkozásokat a
legmodernebb eszközökkel és eljárásokkal végezzük.

 

MŰTÉTI SZOLGÁLTATÁSAINK
                            

       

 

 

 

 

 

 

 

 

Milyen beavatkozásokat végzünk?     

            Érsebészet - sebészeti beavatkozások        

Fül-orr-gégészet - sebészeti beavatkozások

Nőgyógyászat - sebészeti beavatkozások

Ortopédia - sebészeti beavatkozások

Plasztikai sebészet

Proktológia - sebészeti beavatkozások

Sebészet - műtéti beavatkozások

Szemészet - sebészeti beavatkozások

Urológia - sebészeti beavatkozások

 

Az utóbbi évtizedek orvos technológiai fejlődése alapjaiban változtatta meg a sebészeti beavatkozások gyakorlatát. Az egynapos sebészeti beavatkozások alkalmával a betegek jellemzően bejönnek a műtét napján, megtörténik az operáció, és még aznap vagy másnap reggel hazamehetnek. Legtöbb esetben pici, nem látható helyen lévő vágásokon keresztül történik a beavatkozás.

Mit kell tennie műtét előtt?

Mit hozzon magával?

 

A benttartózkodás ideje alatt folyamatos felügyeletet, ápolást és gondoskodás biztosítunk, ápolóink szükség esetén hívógomb jelzésére is érkeznek. Tévével, wifivel és hűtővel ellátott légkondicionált szobákban vigyázzuk gyógyulását és pihenését. Dietetikus által összeállított, állapotának megfelelő napi háromszori étkezésénél figyelembe vesszük saját kérését is (egészségügyi, vallási, filozófiai vagy ökológiai, gluténmentes, laktózmentes, vegetáriánus, vegán, paleo, stb.), hogy a lábadozás a legnagyobb nyugalomban és kényelemben telhessen. Minden páciensünknek új papucsot, törölközőt és pizsamát biztosítunk a benttartózkodás idejére.

        

A műtéti beavatkozásokat szakorvosi konzultáció előzi meg, valamint műtéttől függően szükség esetén további vizsgálatokra és laborvizsgálatokra lehet szükség. Ezekről a konzultációt végző orvos tud tájékoztatást adni. Altatásban történő műtéti beavatkozás esetén aneszteziológiai szakorvosi kivizsgálásra van szükség. A műtéthez szükséges vizsgálatokat a műtét ára nem tartalmazza.

MENNYIBE KERÜLNEK A MŰTÉTI BEAVATKOZÁSOK
AZ F MEDICAL MAGÁNKLINIKÁN?

A műtéti beavatkozások aktuális árait a főmenü ÁRAINK oldalán találhatja meg.

  


JELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA
+36 42 512 222

 

 
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (4269)