online időpontfoglalás

Cégeknek

 

A munkáltató által nyújtott magas színvonalú szolgáltatások javíthatják a munkavállalók elégedettségét, ami pozitív hatással van a vállalat működésére. Az egészséges, megbecsült dolgozók kevesebbszer és rövidebb ideig maradnak ki a munkából. Ezeknek a céloknak az elérésében segít Önnek az F MEDICAL Magánklinika, ahol egyedileg összeállított egészségügyi programok segítségével a  törvényi előírásokon túlmutató egészségügyi vizsgálati lehetőségeket biztosíthat munkavállalói számára.

 

Miért válassza az F MEDICAL Magánklinika vállalati szolgáltatásait?

 

Klinikánkon több mint 60 elismert szakorvos kellemes környezetben várja cége munkatársait, hogy széleskörű szolgáltatásokkal gondoskodjon egészségükről.

A gyógyításhoz modern technikai hátteret és műszerparkot biztosítunk

Több mint 39 szakterületen nyújtunk kiemelkedően magas szolgáltatást. Élen járunk a labor- és képalkotó diagnosztikai vizsgálatok tekintetében is.

Segítségével könnyen és gyorsan gondoskodhat munkavállalói egészségéről

Munkavállalói az Ön által biztosított szolgáltatásnak köszönhetően elsőbbségi időpontokkal, várólista nélkül vehetik igénybe az F MEDICAL Magánklinika szakorvosi rendeléseit.

 

Miért előnyös ez Önnek, mint munkáltatónak?

 

Az egészség a legnagyobb kincs, és ez évről évre hangsúlyosabb szerepet kap vállalati környezetben is. Egyedileg összeállított egészségügyi programjaink segítségével a  törvényi előírásokon túlmutató egészségügyi vizsgálati lehetőségeket biztosíthat munkavállalói számára, ezáltal hatékonyan növelheti cégén belül a dolgozók elégedettséget és eredményesen csökkentheti a táppénzen töltött napok számát. Ezen felül, a munkavállalók egészségének támogatása hozzájárul a vállalat jó hírnevéhez is.

 

A munkavállaló egészsége a munkáltató érdeke is!

 

Legyen az a munkáltató, aki a kötelező orvosi vizsgálatokat követően sem engedi el a munkavállalói kezét. Biztosítson munkavállalóinak térítésmentes magánegészségügyi ellátást elsőbbségi időpontokkal.

 

FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGY NYÍREGYHÁZA

Tovább

Menedzserszűrés Nyíregyháza

Tovább

Nagyvállalati program

Tovább

Kis- és középvállalati program

TovábbÁrajánlatkérés
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)