online időpontfoglalás

Orvos állások Nyíregyháza

Új orvos partnereket keresünk


Hosszútávú együttműködéshez keressük új orvos munkatársainkat céges és magánszemély ügyfeleink kiszolgálásához. Olyan intézményt építünk, ahol mi is szívesen dolgozunk, és ahol mi is szívesen gyógyulunk.

 

Milyen szakterületekre várja az F MEDICAL Magánklinika a jelentkezést jelenleg?

 

 

Az F MEDICAL Magánklinika számokban:

 

Mi egyszerre szolgáltatunk a hozzánk forduló pácienseknek és a szolgáltatást biztosító orvosainknak. Hiszünk abban, hogy kölcsönös előnyön alapuló hosszútávú, stabil együttműködést tudunk kialakítani.

 

Mit nyújt az F MEDICAL Magánklinika az orvosai számára?


Egyénre szabott szolgáltatás-csomagot:

 

6 éve 2017-től elkötelezetten dolgozunk a hozzánk fordulók gyógyulása érdekében. Számunkra a gyógyítás olyan értékteremtő tevékenység és folyamat, amelynek középpontjában a páciens áll, és amely nem valósítható meg a kölcsönös bizalmon alapuló kommunikáció és a kiemelkedő szaktudás nélkül. Az F MEDICAL Magánklinikán elsősorban ügyfélorientált szolgáltatóként definiáljuk magunkat, szolgáltatást nyújtunk a gyógyulni vágyó pácienseink és a velünk dolgozó szakemberek felé is.

Hiszünk a folyamatos fejlődés jelentőségében, ezért szolgáltatásaink palettáját, az elérhető szakrendelések körét, műtétjeink skáláját a kezdetektől bővítjük. Naprakészen figyeljük és követjük az újításokat, az innovációkat, beleértve az új eljárások, a digitalizáció nyújtotta lehetőségeket. Az elért eredményeinket, a megszerzett tapasztalatainkat az általunk nyújtott szolgáltatások minőségének növelésére, az eszközparkunk modernizálására, intézményünk fejlesztésére fordítjuk.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a magánúton elérhető szakorvosi, diagnosztikai ellátások egyre keresettebbek, mind az egyének, mind a megyében működő cégek irányából. A növekvő igényeket kapacitásfejlesztéssel, csapatunk bővítésével szeretnénk kiszolgálni.
Büszkék vagyunk orvosainkra, akik kiváló szakemberek, szakterületük tapasztalt képviselői, akikkel partnerségben, közösen alakítjuk együttműködésünket, igazodva egyéni elképzeléseikhez is.

Várjuk olyan szakorvosok jelentkezését, akik szívesen dolgoznának egy magas minőséget képviselő rugalmas csapatban, ahol a páciensközpontú szemlélet, a személyre szabott ellátás a gyógyítás alapja. Mindehhez egy családias légkör társul egy modern magán-egészségügyi intézmény stabil keretei között.

 

Örömmel fogadjuk a jelentkezést minden szakterületekről, mert gyorsan nőnek az ellátási igények, és szeretünk együtt gondolkozni partnereinkkel a jövőbeni lehetőségekről.

 

Szívesen megismerne minket? Örömmel bemutatjuk Önnek intézményünket, filozófiánkat, hogy kik vagyunk, hogyan gondolkozunk és dolgozunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot a marketing@fmedical.hu email címen.


Dr. Polocsányi Béla orvosigazgató és Rausz Attila ügyvezető

 

fmedical, orvos, orvos állások, állás, orvos állások nyíregyháza, új orvos, orvos állás, doktor állások, doktor állások nyíregyháza, munkák nyíregyháza, szakorvos állás nyíregyháza, állásajánlatok nyíregyháza, szakorvos állás nyíregyháza
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7106)