online időpontfoglalás

Közérzetjavító infúziós terápiák

After Party infúzió

 

Az infúziós kezelés célja, hogy segítsen enyhíteni a másnaposság tüneteit, újra hidratálja a szervezetet és helyreállítsa az elveszett tápanyagokat és vitaminokat. Az After Party infúziós kezelés általában olyan összetevőket tartalmaz, mint például elektrolitok, B-vitaminok, C-vitamin és más antioxidánsok, amelyek segítenek felélénkülni, enyhíteni a fejfájást, és segítenek visszanyerni az energiát a következő napra.

 

 

Vita Energy infúzió


Az  infúzió kezelés célja, hogy energiát szolgáltasson a szervezetnek, segítve az általános vitalitást és teljesítményt. Ez az infúzió általában olyan összetevőket tartalmaz, mint például vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és egyéb hatóanyagok, amelyek támogatják az energiafokozást és a fáradtság csökkentését.

A Vita Energy infúzió általában gyorsabban fejti ki hatását, mint a szájon át szedett vitaminok, mivel az összetevőket közvetlenül a véráramba juttatja.

 

 

Hello Beauty infúzió

 

Speciális infúzió, amely célja, hogy a bőr, a haj és a körmök egészségét és szépségét támogassa. Ez a kezelés vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb hatóanyagokat juttat a szervezetbe, amelyek segítenek a sejtek regenerálódásában, az öregedés jeleinek csökkentésében és az általános jólét fokozásában.

Az infúzió hatására a bőr ragyogóbbá, a haj erősebbé, a körmök pedig egészségesebbé válhatnak.

 

 

Vitalipid infúzió

 

A Vitalipid infúzió egy speciális intravénás kezelés, amely célja a zsírban oldódó vitaminok és egyéb tápanyagok pótlása. Ezek közé tartoznak az A-, D-, E- és K-vitaminok, valamint az esszenciális zsírsavak. Ez az infúzió általában olyan helyzetekben alkalmazható, amikor a páciens szervezete nem képes megfelelően felszívni ezeket a tápanyagokat az emésztőrendszerén keresztül, például súlyos betegségek vagy műtétet követően.

Az adott kezelés előtt belgyógyászati vizsgálat szükség.

 

 

Az infúziós terápiák aktuális árait a főmenü ÁRAINK oldalán találhatja meg.
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)