online időpontfoglalás

Implantálás

Bármilyen okból történik is, fogaink elvesztése komoly következményekkel jár. A fogpótlás készítéséhez alkalmazott hidak megkövetelik a hiányt határoló ép fogak csiszolását, a kivehető protézisek pedig igencsak próbára tehetik kompromisszumkészségünket.

A fogbeültetés, azaz fogászati implantátum segítségével történő fogpótlás megoldást nyújthat a hagyományos rögzített- és kivehető pótlások hátrányainak kiküszöbölésére, mivel számottevően nagyobb stabilitást és nagyságrendekkel jobb rágóképességet biztosít, mindemellett esztétikai hatása is kiemelkedő. Összességében elmondható tehát, hogy az implantálás útján kivitelezett fogpótlás jelentős életminőségbeli javulást eredményez.

Az implantálás előtt minden esetben felmérjük pácienseink állapotát, panoráma röntgen, illetve amennyiben szükséges CBCT felvétel alapján pontosan feltérképezzük az anatómiai adottságait. Az implantátum behelyezéséhez azon túl, hogy kielégítő általános egészségügyi állapot szükséges, elengedhetetlen a megfelelő szájhigiénia. A műtéti területnek gyulladásmentesnek kell lennie, tehát a beavatkozás előtt el kell látni az esetleges problémákat (fogkő, szuvas fogak, fertőző megbetegedések).

Az F Medical Magánklinika felkészült szakmai stábja a legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai eszközökkel és a páciensek biztonságát, valamint kényelmét előtérbe helyezve nyújt teljes körű ellátást minden kedves vendége számára.

 

JELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA
+36 42 512 222

 
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)