online időpontfoglalás

Kiknek ajánljuk?

 

INSUMED termékeket túlsúlyosoknak, túlsúlyos diabéteszeseknek, hiányos tápláltságúaknak, sportolóknak ajánljuk.


Túlsúly esetén sokak számára rendkívüli nehézséget jelent leadni a felesleges kilókat, azonban előfordulhat, hogy nem feltétlen a fogyókúrázó csinál rosszul valamit, hanem gyógyszerek vagy hormonális problémák állnak a háttérben. Ahhoz, hogy megtudjuk, milyen probléma áll fenn, INSUMED táplálkozási tanácsadóval kell konzultálni. Az INSUMED ajánlás mindig a laborvizsgálatok és az alkalmazott gyógyszeres kezelés függvényében készül el.

A 2-es típusú cukorbetegséget a túlsúly tovább rontja és a felszedett plusz kilókat nagyon nehéz a későbbiekben leadni. Ebben az esetben egy speciális, gyógyászati célra szánt élelmiszer, az INSUMED Trinkmahlzeit tápszer tud segíteni. Az ezzel a tápszerrel kiegészített táplálkozás segít a hiánybetegségek kialakulásának megelőzésében és az izomzat megtartásában.

A Trinkmahlzeit fogyasztásának előnyei cukorbetegeknél:

 

 

A hiányos táplálkozás elsősorban az időseket érinti, de bármilyen korosztályban előfordulhat. Tünetei: tartós alultápláltság, tartós gyulladással járó betegségek. A túltáplálás következménye is lehet ez az állapot, mert a túlsúlyt sokszor a nem megfelelő táplálkozás okozza. Mivel a hiányos táplálkozás normál testsúly esetén is fennállhat, ezért a súlymérések és a laborvizsgálatok csak korlátozottan fejezik ki a páciens tápláltsági állapotát. A pontos diagnosztizálás BIA méréssel történik. A táplálkozási hiánybetegségek kezelésére egy speciális termék, az INSUMED BESTFORM alkalmas, amely értékes fehérjék segítségével építheti fel újra az izomtömeget és ugyanakkor javíthatja az általános egészségi állapotot. Az INSUMED táplálkozási tanácsadója a BIA mérés eredménye alapján határozza meg a személyre szóló táplálkozási terápiáját.

 

A sportolóknak a nagy energia-felhasználás és a szervezetükben lejátszódó fokozott építő és regenerációs folyamatok miatt az átlagosnál nagyobb a fehérjeigénye. A mindennapi életben normális táplálkozással ezt a nagy fehérjeigényt nehéz kielégíteni. A sportolók felesleges kilói csökkentik a teljesítményüket, a BESTFORM alacsony szénhidráttartalma és alacsony glikémiás terhelése lehetőséget nyújthat a testsúlyuk diétás optimalizálására is. A sportolók testsúlycsökkentő diétája során gyakran előfordul az izomzat leépülése, amit a BESTFORM megakadályozhat, így a testsúly csökkenése mellett a jó erőnlét megtartható. Sportolás előtt fogyasztva segít az izomzat felépítésében, csökkenti a fáradékonyságot, így növeli a teljesítőképességet. Sportolás után meggyorsítja a regenerációt és lehetőséget ad az edzések intenzitásának növelésére. 
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6674)