online időpontfoglalás

Insumed termékek

Trinkmahlzeit tápszer

A Trinkmahlzeit különböző ízesítésű, speciális gyógyászati célra szánt, részleges táplálásra szolgáló élelmiszerpor az elhízás, és az ezzel esetlegesen egyidejű kachexia vagy szarkopénia – az INSUMED tanácsadó által megállapított étrenddel történő – táplálkozási kezelésének kiegészítésére. A személyre szabott INSUMED táplálkozási utasítások lehetővé teszik, hogy a fogyókúra ideje alatt a szervezet hozzájusson a szükséges mennyiségű fehérjéhez, vitaminokhoz, makro- és mikro tápanyagokhoz, élelmi rosthoz, melyek a normális működéséhez nélkülözhetetlenek. 

Fajtái:

 

BESTFORM

A BESTFORM egy hat komponensű fehérjét tartalmazó fehérje-koncentrátumpor L-karnitinnal, L-glutaminnal, természetes elágazó szénláncú aminosavakkal (BCAA), vitaminokkal, ásványi anyagokkal és édesítőszerrel, a fehérjehiányos táplálkozás tüneteinek mérséklésére. 100 g Bestformban 85 g fehérje van. Különösképpen időskorban a fehérjehiányos állapot csökkentésében, az immunrendszer erősítésében, a teljesítőképesség fokozásában jelenthet segítséget. Ízek: vanília, csokoládé, vegán vanília.

ISUMED szeletek

Az INSUMED mobil szeletek támogatják a testsúly-kontrollált táplálkozást, megkönnyítve a fogyókúrát. Ízek: túró, mogyoró, cranberry-acai.

 

 

INSUMED levesek

Az INSUMED levesek támogatják a testsúly-kontrollált táplálkozást és segíthetnek az elért testsúly megtartásának támogatásában. Ízek: burgonyaleves, curry ízű zöldségleves, balance bouillon erőleves.

 

Az INSUMED termékek csak az INSUMED tanácsadó pontos utasítása alapján és rendszeres ellenőrzése mellett fogyaszthatók! Az elfogyasztandó napi adagok számát INSUMED tanácsadója határozza meg. Kizárólagos tápanyagforrásként nem alkalmazhatóak!
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (6286)