online időpontfoglalás

Fizetéssel kapcsolatos információk

A fizetés minden esetben klinikánk recepcióján történik a vizsgálatokat követően, ahol munkatársaink kiállítják Önnek a számlát az igénybe vett ellátásról. A hálapénz ellentétes az F MEDICAL Magánklinika belső szabályzatával! Magánklinikánk nem áll szerződéses jogviszonyban a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelővel (NEAK, korábban Országos Egészségbiztosítási Pénztár OEP), ezért államilag finanszírozott térítést nem vesz igénybe.

Fizetési lehetőségek: Szolgáltatásaink díját pénztárunkban készpénzzel, bankkártyával, egészségpénztári kártyával egyenlítheti ki. Céges partnereinknek átutalási lehetőséget biztosítunk, további információért keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 42 512 222 telefonszámon.

Elfogadott bankkártyák (kattintson ide)

Szerződött egészségpénztárak és biztosítók (kattintson ide)

Műtéti beavatkozások esetén a műtéti díj 50%-át, mint műtéti foglalót legkésőbb az altatóorvosi konzultáció alkalmával kérjük befizetni. Az előzetesen lefoglalt időpontot munkatársaink csak ez után tudják véglegesíteni. A beavatkozás díjának fennmaradó részét a műtét napján, megérkezéskor kérjük rendezni. Az esetlegesen felmerült többletköltségek a kórházból való távozás napján kerülnek számlázásra. A műtéti díjban nem szereplő egyéb költségek esetében a hatályos és közzétett árlista árai érvényesek.

A szakorvosi vizsgálatra 4 héten belül visszatérő betegek esetén a kedvezményes kontroll vizsgálati ár alkalmazható, amennyiben az a szakterület árai között fel van tüntetve.

Felhívjuk kedves pácienseink figyelmét, hogy az áraink tájékoztató jellegűek, bővebb információért kérjük, hívjon minket a +36 42 512 222 telefonszámon, vagy kérjen személyre szóló árajánlatot!
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (7500)