Aktuális állásajánlataink

 

Világos üzenetünk van, pácienseink számíthatnak ránk, magas szakmai színvonalat, értéket és megbízhatóságot képviselünk. Munkatársainknak olyan munkakörülményeket teremtünk, hogy jól érezzék magukat, biztonságérzetük lehetővé tegye azt a plusz törődést, gondoskodást pácienseink számára, ami végső soron betegeink elégedettségét eredményezi.

 

Csatlakoznál csapatunkhoz?

 

Amennyiben jelentkezne aktuális állásajánlatainkra, vagy egészségügyi végzettséggel munkát keres, kérjük küldje el önéletrajzát a renata@fmedical.hu email címre. Ha ismer valakit, akit állasaink érdekelhetnek, úgy adja át neki az információt. Köszönjük!

JELENLEGI ÁLLÁSAJÁNLATAINK:

 

Fogorvos munkatársat keresünk!

(2021.10.14.)


Kapacitásbővítés miatt várjuk magas szakmai kompetenciával és gyakorlattal rendelkező fogorvos kollégák jelentkezését az F MEDICAL Magánklinika korszerűen felszerelt fogászati központjába.

Intézményünk két fogászati rendelővel, intraorális, panoráma röntgen-, valamint CBCT készülékekkel van felszerelve, ahol lehetőség van éber altatásban történő fogászati beavatkozásokra is.

Több, mint 4 éve indult rendelésünk immár elismert, magas színvonalú ellátást biztosít minden korosztály számára a fogászat számos területén. Célunk, hogy csapatunk megbízható, szakmailag elhivatott taggal bővüljön, akivel tovább építhetjük ezen modern technikai háttérrel, világszínvonalú anyagokkal és élvonalbeli fogtechnikai laborkapcsolattal rendelkező fogászati központunk jó hírét.

Új munkatársunkat rugalmas rendelési időkkel, kialakult pácienskörrel és folyamatos szakmai konzultációs lehetőséggel várjuk.

Munkavégzés helye: Nyíregyháza, Mikszáth Kálmán utca 38.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, önéletrajzát a fogaszat@fmedical.hu email címre várjuk.

 

 

 

 

Ügyfélszolgálati munkakörre keresünk teljes munkaidős munkatársat

(2021.09.06.)

 

Akinek feladatai:

• Páciens adatainak felvétele

• Páciensek tájékoztatása személyesen, telefonon, Facebookon és emailben

• Előjegyzések kezelése

• Betegirányítás

• Számlázás és pénztár kezelése

• Ügyfélszolgálati ügyintézés

 

Elvárások:

• Jó kommunikációs és problémamegoldó készség

• Önálló munkavégzésre képes, igényes megjelenésű, mosolygós, kedves

• Felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkező személy

• Egészségügyi végzettség előnyt jelent

Az a tapasztalatunk, hogy akkor fogod komfortosan érezni magad, ha nem zavar a változó munkaidő beosztás, szereted a pörgést és jól tudsz szervezni, tervezni.

Amit kínálunk:

Versenyképes jövedelmet, fiatalos, barátságos csapatot, hosszútávú, stabil munkalehetőséget, megbecsülést, igényes modern munkakörnyezetet teljes munkaidős, hétköznapi foglalkoztatás keretében. Összetett pozíciót fejlődési lehetőséggel. Vigyázunk az egészségedre, magán-egészségügyi intézményként számos szakorvosi ellátást és vizsgálatot biztosítunk számodra! Amennyiben jelentkezni szeretnél, kérjük, küldd el fényképes önéletrajzod a fizetési igény feltüntetésével a renata@fmedical.hu email címre.

Munkavégzés helye: Nyíregyháza, Mikszáth Kálmán utca 38.

 

 

Orvos asszisztens munkakörre keresünk teljes munkaidős munkatársakat

(2021.09.09.)

 

Akinek feladatai:

Elvárások:

OKJ 54 gyakorló ápoló vagy OKJ 55 ápoló végzettség, vérvételes rutin, felhasználói szintű számítógépes ismeretek. Önálló munkavégzésre képes, igényes megjelenésű, jó kommunikációs készséggel, türelemmel és empátiával rendelkező, mosolygós és kedves személyeket keresünk.


Amit kínálunk:

Nappali munkavégzés, fiatalos, barátságos csapat, stabil munkahely hosszú távra.

Az a tapasztalatunk, hogy akkor fogod jól érezni magad, ha csak nappali műszakban szeretnél dolgozni, nem zavar a változó munkaidő beosztás, igényes munkakörnyezetre és munkafeltételekre vágysz bejelentett munkaviszony keretében.

Munkavégzés helye: Nyíregyháza, Mikszáth Kálmán utca 38.

Amennyiben jelentkezni szeretnél, kérjük küldd el önéletrajzod feltüntetve a nettó bérigényed a renata@fmedical.hu email címre.

 

_____________________________

Amennyiben jelentkezni szeretne csapatunkba, kérjük küldje el az önéletrajzát a renata@fmedical.hu email címre és felvesszük a kapcsolatot Önnel.

 

2021. október 14. 
Fmedical 3D
Fmedical galéria
fotók az intézményről
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-igtelefonszám:06 42 512 222
© 2018-2021 www.fmedical.hu - minden jog fenntartva
powered byForWeb Weboldal készítés