Aktuális állásajánlataink

 

Csatlakoznál csapatunkhoz?

 

Amennyiben jelentkezne aktuális állásajánlatainkra, kérjük küldje el önéletrajzát az info@fmedical.hu email címre. Vagy ha ismer valakit, akit esetleg érdekelhet, úgy adja neki tovább az információt. Köszönjük!

JELENLEGI ÁLLÁSAJÁNLATAINK:

ÜGYFÉLKAPCSOLATI MUNKATÁRS

 

Önmagára és környezetére igényes, mosolygós, kedves, jó problémamegoldó képességgel, minimum érettségivel rendelkező ügyfélkapcsolati munkatársat, recepcióst keresünk.

Egészségügyi végzettség és nyelvtudás előnyt jelent.

Feladatok közé tartozik, hogy mindenben segítségére legyen a hozzánk forduló pácienseknek. Fogadja a klinikánkon a betegeket és hívásokat, tájékoztatja az ügyfeleket személyesen, telefonon, ímélben és Facebookon, intézi az időpontfoglalásokat és a pénztárral, számlázással kapcsolatos feladatokat, valamint megoldja a pácienseink és orvosaink kéréseit, kérdéseit. Kétműszakos munkarend.

Amennyiben jelentkezni szeretne, kérjük küldje el fényképes önéletrajzát az info@fmedical.hu email címre.

 

FOGÁSZATI SZAKASSZISZTENS

 

Megnövekedett betegforgalmunk kiszolgálása céljából keresünk szakmai tapasztalattal és jó kommunikációs készséggel rendelkező fogászati szakasszisztens munkatársat.

Két fogorvosi szakrendelővel, műtői háttérrel, és korszerű diagnosztikai központunkkal (CBCT, fogászati RTG, digitális panoráma RTG, sebészi lézer, orál kamera, stb.) rendelkezünk helyben, a betegek kényelme érdekében. 

Amennyiben jelentkezni szeretne, kérjük küldje el az önéletrajzát az info@fmedical.hu email címre és felvesszük a kapcsolatot Önnel.

 

ÁPOLÓ / ÁPOLÓNŐ

 

Fekvő és járóbeteg ellátásra ápolót/ápolónőt keresünk.

Elvárások:

Ápoló végzettség, vérvételes rutin, és EKG készítésben szerzett tapasztalat. Önálló munkavégzésre képes, jó kommunikációs képesség, igényes megjelenés, és felhasználói szintű számítógépes ismeretek.

Amit kínálunk:

Fiatalos, barátságos csapatot, hosszú távú, stabil munkahelyet, megbecsülést és igényes munkakörnyezetet, teljes munkaidős foglalkoztatás keretében (hétfőtől-péntekig).

Amennyiben jelentkezni szeretne, kérjük küldje el fényképes önéletrajzát az info@fmedical.hu email címre.

 

 

Amennyiben jelentkezni szeretne, kérjük küldje el az önéletrajzát az info@fmedical.hu email címre és felvesszük a kapcsolatot Önnel.

 

2019. július 8.
Fmedical 3D
3d-s séta a klinikán
Fmedical galéria
fotók az intézményről
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-igtelefonszám:06 42 512 222
© 2018-2020 www.fmedical.hu - minden jog fenntartva
powered byForWeb Weboldal készítés