Aktuális állásajánlataink

 

Világos üzenetünk van, pácienseink számíthatnak ránk, magas szakmai színvonalat, értéket és megbízhatóságot képviselünk. Munkatársainknak olyan munkakörülményeket teremtünk, hogy jól érezzék magukat, biztonságérzetük lehetővé tegye azt a plusz törődést, gondoskodást pácienseink számára, ami végső soron betegeink elégedettségét eredményezi.

 

Csatlakoznál csapatunkhoz?

 

Amennyiben jelentkezne aktuális állásajánlatainkra, vagy egészségügyi végzettséggel munkát keres, kérjük küldje el önéletrajzát a renata (kukac) fmedical.hu email címre. Ha ismer valakit, akit állasaink érdekelhetnek, úgy adja át neki az információt. Köszönjük!

JELENLEGI ÁLLÁSAJÁNLATAINK:

Ügyfélszolgálati munkakörre keresünk teljes munkaidős munkatársat.

 

Akinek feladatai:

• Páciens adatainak felvétele

• Páciensek tájékoztatása személyesen, telefonon, Facebookon és emailben

• Előjegyzések kezelése • Betegirányítás

• Számlázás és pénztár kezelése

• Ügyfélszolgálati ügyintézés

 

Elvárások:

• Jó kommunikációs és problémamegoldó készség

• Önálló munkavégzésre képes, igényes megjelenésű, mosolygós, kedves

• Felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkező személy

• Egészségügyi végzettség előnyt jelent

Az a tapasztalatunk, hogy akkor fogod komfortosan érezni magad, ha nem zavar a változó munkaidő beosztás, szereted a pörgést és jól tudsz szervezni, tervezni.

Munkavégzés helye: Nyíregyháza, Mikszáth Kálmán utca 38.

Amit kínálunk:

Versenyképes jövedelmet, fiatalos, barátságos csapatot, hosszútávú, stabil munkalehetőséget, megbecsülést, igényes modern munkakörnyezetet teljes munkaidős, hétköznapi foglalkoztatás keretében. Összetett pozíciót fejlődési lehetőséggel. Vigyázunk az egészségedre, magán-egészségügyi intézményként számos szakorvosi ellátást és vizsgálatot biztosítunk számodra! Amennyiben jelentkezni szeretnél, kérjük, küldd el fényképes önéletrajzod a fizetési igény feltüntetésével a renata (kukac) fmedical.hu email címre.

 

 

ÁPOLÓ munkakörre keresünk teljes és részmunkaidős munkatársakat.

Feladatok:

Járóbeteg ellátás: szakrendeléseken orvosi beavatkozásokhoz segédkezik és adminisztrál, a műszerek, eszközök használat utáni tisztítása, sterilizálásra való előkészítés, elrendelt labor vizsgálatok levétele, diagnosztikai helyre történő eljuttatás előkészítése.

Fekvőbeteg ellátás: szakápolási feladatok és a kapcsolódó adminisztratív teendők elvégzése, a páciensek megfigyelése és ellátása, támogatása műtét előtt és után az ápolási protokollnak megfelelően.

Elvárások:

Ápolói végzettség, vérvételes rutin, felhasználói szintű számítógépes ismeretek. Önálló munkavégzésre képes, igényes megjelenésű, jó kommunikációs készséggel, türelemmel és empátiával rendelkező, mosolygós és kedves személyeket keresünk.

Amit kínálunk:

Nappali munkavégzés, fiatalos, barátságos csapat, stabil munkahely hosszú távra.

Az a tapasztalatunk, hogy akkor fogod jól érezni magad, ha csak nappali műszakban szeretnél dolgozni, nem zavar a változó munkaidő beosztás, igényes munkakörnyezetre és munkafeltételekre vágysz bejelentett munkaviszony keretében.

Munkavégzés helye: Nyíregyháza, Mikszáth Kálmán utca 38.

Amennyiben jelentkezni szeretnél, kérjük küldd el önéletrajzod feltüntetve a nettó bérigényed a renata (kukac) fmedical.hu email címre.

 

BETÖLTVE

Beszerzési asszisztens pozícióra keresünk teljes munkaidős munkatársat.

Feladatok:

Adminisztrációs és munkaügyekkel kapcsolatos feladatok, általános ügyintézés, beszerzések és rendelések ügyintézése, valamint az ehhez kapcsolódó kimutatások és adminisztráció vezetése.

Elvárások:

Felhasználói szintű számítógépes ismeretek, kiváló táblázatkezelői gyakorlat. Adminisztratív vagy személyi asszisztens munkakörben szerzett tapasztalat. Önálló munkavégzésre képes, igényes megjelenésű, jó kommunikációs készséggel rendelkező, mosolygós és kedves személyt keresünk.

Amit kínálunk:

Az a tapasztalatunk, hogy akkor fogod jól érezni magad, ha szeretnél egy fiatalos, barátságos csapat részese lenni, szereted a pörgést, jól tudsz szervezni és tervezni, igényes munkakörnyezetre és munkafeltételekre vágysz bejelentett munkaviszony keretében.

Munkavégzés helye: Nyíregyháza, Mikszáth Kálmán utca 38.

Amennyiben jelentkezni szeretnél, kérjük küldd el önéletrajzod feltüntetve a nettó bérigényed a renata (kukac) fmedical.hu email címre.

_____________________________

Amennyiben jelentkezni szeretne csapatunkba, kérjük küldje el az önéletrajzát a renata (kukac) fmedical.hu email címre és felvesszük a kapcsolatot Önnel.

 

2021. február 25.
Fmedical 3D
Fmedical galéria
fotók az intézményről
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-igtelefonszám:06 42 512 222
© 2018-2021 www.fmedical.hu - minden jog fenntartva
powered byForWeb Weboldal készítés