covid teszt online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Krafcsik István

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (2 értékelés)

 

1998-ban végeztem Debrecenben majd 2000-ben fog-és szájbetegségek, 2008-van dentoalveoláris, 2014-ben konzerválófogászat, protetika szakvizsgát szereztem. 

Szakterületek:

  • dentoalveoláris sebész szakorvos
  • konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa
  • szájsebészeti beavatkozások
blogbejegyzések
Még nincs bejegyzés

Vélemények

B. Ferenczné

“Szorongásom ellenére is végig nagy türelmet tapasztaltam. Teljes körű tájékoztatásban volt részem. Nem kellett 2 elfojtott mondattal távoznom, mindent meg tudtunk beszélni. Csak ajánlani tudom. ”

Dr. Krafcsik István

P. Eszter

“Nagyon kedves, alapos, közvetlen orvos! Bár nagyon félek a fogorvosoktól de nála végig jól éreztem magam! Örülök, hogy megismertem!”

Dr. Krafcsik István

Sz. Alexandra

“A mai napon másodjára voltam ezen a magánklinikán csak most fogászati szakrendelésen DR. Krafcsik Istvánnál ismét 100%osan meg vagyok elégedve és továbbra is bármi probléma lesz ide fogok járni. 100%osan meg vagyok elegédve mind a doktorúrral(DR. Nedeczky Zsolt-Fül-Orr-Gégész) mind az összes dolgozóval! Le a kalappal az egész klinika előtt!Nagyon szép és tiszta hely. Nagyon meg vagyok elégedve! Én csak ajánlani tudom őket!”

Dr. Krafcsik István

T. Tibor

“Fogkő eltávolításra kértem időpontot 10 perc volt az egész. Szép és igényes környezet, nagyon kedves és segítőkész alkalmazottak, gyors és precíz munka. Csak így tovább.”

Dr. Krafcsik István

Előző Következő
Elismeréseink
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (256)