online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Herczeg Gabriella

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (37 értékelés)

 

Belgyógyász szakorvos vagyok, 2005-ben szereztem orvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán. Pályafutásom során endokrinológiai, kardiológiai, diabetológiai profilú munkahelyeken dolgoztam, 2019-ben nefrológiai szakvizsgát tettem.

 

Kiemelt érdeklődési területeim az anyagcsere betegségek, magasvérnyomás betegség, illetve a szív-érrendszeri rizikó becslése és annak korszerű irányelvek alapján történő csökkentése. Fontosnak tartom a betegek holisztikus szemléletű kezelését, mely nemcsak a gyógyszeres kezelést foglalja magában, hanem a személyre szabottan, egyéni és családi kórelőzmény (genetika) által meghatározott életmódbeli irányelveket (táplálkozás, testmozgás, testi és lelki egészség). Néhány alapvető, fájdalmatlan vizsgálat segítségével meghatározható az egyén kockázati státusza, mely alapján a befolyásolható rizikófaktorok megszüntethetők. A szív-érrendszeri vagy akár daganatos megbetegedések egyéni kockázatának becslése lehetővé teszi a társszakmák bevonásával kiegészítő vizsgálatok tervezését, hogy a szükséges vizsgálatok - és csakis a szükséges vizsgálatok - időben elvégzésre kerüljenek.

 

Kiemelten foglalkozom a környezeti tényezők (radikális diéták, élelmiszerek, táplálék kiegészítők, vitamin-készítmények, kozmetikumok) nem megfelelő használata által hordozott evidencián alapuló rizikóval.    

Vélemények

R. Gábor

“Nagyon precíz és alapos doktornő, csak ajánlani tudom!”

Dr. Herczeg Gabriella

“Nagyon godosan odafigyel a betegségemre mindent megtesz a gyogyulásért.Köszönöm dr.nő!”

“Nagyon alapos és mindenre kiterjedő diagnosztikát végzett ,ami a szakterületén az eredményes gyógyulást elősegítheti!”

“Meglévő betegsègem teljes körű, alapos vizsgálata, számomra is èrthető felvilágosítás a további teendőkkel kapcsolatban. ”

“A legjobb nefrológus a városban!”

“Le a kalappal a Herceg dr. nő előtt. Alapos, részletes volt a kivizsgálás! Sajnos nem ez a trend! Tisztelet a kivételnek! ”

“A vizsgálatot végző orvos, nagyon alapos és lelkiismeretes volt. Részletesen tájékoztatott mindenről, ami felmerült részemről a vizsgálat során.”

Előző Következő
Elismeréseink

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (1929)