covid teszt online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Szondy Györgyi

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (17 értékelés)

Bőrgyógyász, kozmetológus, nemigyógyász főorvos

Újszülöttektől az idős betegek, a kisgyermekek, kamaszoktól a felnőttek problémájával kereshetnek.

Foglalkozom allergiás bőrbetegségek, csalánkiütés, ekcéma, atopiás dermatitis  kivizsgálásával kezelésével. A kamaszkori bőrproblémák a pattanásos bőr, valamint az inkább idősebb korosztálynál jelentkező rozácea kezelése is napi feladatot jelent. A fertőző bőrbetegségek, bakteriális, gombás vírusos kórokozóinak mikrobiológiai vizsgálatokkal való azonosítása előzi meg a kezeléseket, ide értve a szexuális úton terjedő betegségek kivizsgálását is.

A lábszárfekély kialakulásának számtalan oka lehet. A megfelelő terápia kiválasztásához ezen okok tisztázása is elengedhetetlen, melyeket a vizsgálatok során meg is teszünk. A krónikus betegségek esetén nem elegendő a megfelelő terápia beállítása, fontos az életmódbeli változtatás, melyhez tanácsokkal is ellátom.

A bőrgyógyászati rákszűrés az anyajegyek vizsgálatával kezdődik. Amennyiben a jóindulatú növedékek időskori elváltozások zavarják, ezek eltávolítása is megoldható.

Keressen bizalommal, és megoldást keresünk minden bőrbetegségére.

IDŐPONTFOGLALÁS

Vélemények

T. Anett

“Szuper!!!! Nagyon szeretjük!!! Tényleg nagyon kiváló és kedves!!”

Dr. Szondy Györgyi

Sz. Tamás

“Aki jobb bőrgyógyászt mond az hazudik! ”

Dr. Szondy Györgyi

A. S. Ildi

“Az biztos, hogy a doktornő, nagyon szimpatikus, ahogy bánik a betegekkel, és fontos neki a gyógyítás, én nemrég ismertem meg, de azt tudom, hogy ezután is őt keresem ha bőrgyógyászra lesz szükségem! Ja, és hozzá kell tennem, hogy nem magánrendelés volt! ”

Dr. Szondy Györgyi

T. Judy

“Nekünk nagyo nagyon sokat segített csak is hálával tartozunk a Dr. Nőnek igaz mi Sóstóra jártunk hozzá de mondhatni hogy ő hozta rendbe a fiamat aki ma 19 éves majdnem eltünt a bőr ekcémája (vele született bőr ekcéma )!!”

Dr. Szondy Györgyi

“Ilyen alaposan még soha nem vizsgáltak meg. Köszönöm.”

“F?orvosn? maximális alapossággal, minden körülményt figyelembe véve végezte a vizsgálatot és egyenl?re nem - további vizsgálatok szükségesek - de legjobb tudása alapján állapította meg vélelmezi a diagnózist. Hálás köszönet! ”

“Kiváló ”

Előző Következő
Elismeréseink
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (276)