online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Mezei Klára

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (6 értékelés)

1994-óta foglalkozom a daganatos betegek gyógyításával, az elmúlt évtizedekben ugrásszerű fejlődésnek lehettünk a tanúi a rosszindulatú megbetegedések kezelésének változásában.

Ezen terápiákban naprakész nemzetközi szintű tapasztalattal rendelkezem, amit a külföldi konferenciákon való részvétellel folyamatosan szinten tartok.
2013-ban szereztem szakvizsgát klinikai farmakológiából. - Az elmúlt évtizedekben nagyon sok klinikai gyógyszerfejlesztésben vettem részt, mint vizsgálatvezető és alvizsgáló is. Így ismerem a gyógyszervizsgálatok fejlesztési fázisait, illetve az új hatóanyagokkal már a mindennapi alkalmazás előtt tapasztalatokat szerezhettem.

Főbb specialitásaim: emlő rák, vastag-végbél rák, gyomorrák, hasnyálmirigy rák, fejnyaki tumorok és petefészek tumorok kezelése.

blogbejegyzések
Még nincs bejegyzés

Vélemények

B. Zsóka

“Dr.Mezei Klára Főorvosnő nagyon nagy szaktudású szakember! Mindig élen jár a legújabb szakmai lehetőségek terén! Korrekt és megbízható személyiség! Az én anyukámat már meggyógyította 24 éve tünetmentes a melldaganatból! A betegeiért a legmesszebbmenőkig mindent megtesz ami emberileg ill. szakmailag lehetséges! Én teljes mértékben megbízom benne! Mindenkinek csak ajánlani tudom! ”

Dr. Mezei Klára

K. I. F. Margit

“Nagyon lelkiismeretes Doktornő! Annak idején az édesapámat is Ő kezelte!”

Dr. Mezei Klára

T. Andrásné

“Az édesapámat (Korpai György) Ön kezelte és nagyon jól van! Köszönjük!”

Dr. Mezei Klára

M. Klára

“Daganatos beteg társaimnak szeretettel ajánlom bizalommal forduljanak nagy szakmai tudással és a betegek iránt nagy elkötelezettséggel rendelkező Főorvos asszonyhoz. Én személyesen 5 éve ismerem de még nagyon sokáig szeretnék találkozni vele szakrendelésén.”

Dr. Mezei Klára

J. Zoltánné

“Szívből gratulálok! Ha Te nem lennél, én már nem élnék. / 13.éve/ Köszönöm Neked.”

Dr. Mezei Klára

Cs. Éva

“Gratulálok tiszta szívből!❤ És mindent köszönök,amit értem tett és tesz Doktornő!”

Dr. Mezei Klára

“Elégedett voltam mindennel”

Előző Következő
Elismeréseink
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (2061)