online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Szabó Zita Erika

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (29 értékelés)

Reumatológus főorvos

1996 óta dolgozom a Jósa András Oktatókórház Reumatológiai osztályán és szakrendelésein. Az Arthritis Centrum tagja vagyok.  A klasszikus reumatológiai kórképek mellett, kiemelten foglalkozom a gyulladásos reumatológiai betegségek ( rheumatoid arthritis, arthritis psoriatica, SPA, gyulladásos spondylarthropathiak ) diagnosztizálásával, kezelésével , biológia terápiával.

Vélemények

“Mindig kedves ”

“Nagyon jólesett mind a recepciósok , mind Szabó Zita Erika doktornő korrekt, betegorientált figyelmessége. Köszönöm, s nem véletlen, hogy más vizsgálatra is az F Medicalba jelentkeztem be.”

“Nagyon kedvesek, segítőkészek, a doktornő, az ügyfélszolgálatosok. Nagyon rendezett, tiszta környezet. Az időpontomkor szólítottak, nem várakoztam. ”

“Ajánlani tudom.”

“Teljes mértékben elégedett voltam a vizsgálatot végző orvossal, a személyzettel, és a környezettel is.”

“Kedves, nyílt doktornő, profi volt a vizsgálat.”

“Alapos a doktornő,határozott,körültekintő! Odafigyel minden apró részletre, nagyon segítőkész és együtt érez a betegével. Csak pozitív véleményem van”

“Összeségében mindennel meg voltam elégedve. Nem kellet sokat várni, nagyon kedvesek voltak, a recepción és a Dr nő nagyon kedves volt és alapos .”

Előző Következő
Elismeréseink

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (1920)