Dr. Oláh Marianna

 

2003. márciusától a Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei kórházak és Oktatókórház radiológiai osztályán dolgoztam 2020. márciusáig. Radiológus szakvizsgát tettem 2008. novemberében. A radiológia területén kiterjedt gyakorlatot szereztem a hagyományos röntgenfelvételek, a CT vizsgálatok kiértékelésében. A diagnosztikai ultrahangos vizsgálatok minden területén nagy gyakorlatot szereztem.

 

Évekig dolgoztam intervenciós laboratóriumban ahol diagnosztikai, terápiás beavatkozásokat végeztem, úgy, mint az angiographia, ballonos és stentek behelyezésével történő értágítások, szövettani mintavételek hasi szervekből, nyaki és végtagi lágyrészekben lévő elváltozásokból.

 

Jártassági vizsgát szereztem az emlő betegségek komplett kivizsgálásában, az ehhez szükséges képalkotó módszerek használatában, az egyes elváltozások karakterizálásához szükséges mintavételek elvégzésében, illetve ezek birtokában a további teendők megítélésében. 2013. februárjától a megyei lakossági emlőszűrést végeztem. Komplex emlődiagnosztikai licence vizsgával rendelkezem.

 

A szakmai tevékenységeket mind a felnőtt, mind a gyermek radiológia területén, a sürgősségi és a halasztható kivizsgálások során folyamatosan végeztem.

blogbejegyzések
Még nincs bejegyzés
Fmedical 3D
Fmedical galéria
fotók az intézményről
Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-igtelefonszám:06 42 512 222
© 2018-2020 www.fmedical.hu - minden jog fenntartva
powered byForWeb Weboldal készítés