online időpontfoglalás
Telefon

orvosaink

Dr. Boros Péter

2023.01.01-től az online elégedettségi kérdőívet kitöltött páciensek visszajelzése alapján. (32 értékelés)

Általános orvosi diplomámat 2010-ben szereztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A rezidensi, szakorvosjelölti éveimet a Debreceni Egyetem Sebészeti Klinikáján töltöttem, ahol gyakorló orvosi munkám mellett oktatói tevékenységet is elláttam. Általános sebészetből 2016-ban tettem sikeres szakvizsgát.


Érdeklődésem már az egyetemi évek alatt az érsebészet irányába terelődött, ezért második szakvizsgámat 2019-ben érsebészetből szereztem. 2019 júniusától jelenlegi munkahelyem a Jósa András Oktatókórház Sebészeti Osztályán látom el általános és érsebészeti feladataimat. A legkorszerűbb szakmai ismeretek elsajátítása céljából rendszeresen részt veszek hazai és külföldi kongresszusokon.


A verőerek (artériák) és visszerek (vénák) betegségeivel, továbbá általános sebészeti problémákkal hozzám forduló pácienseim teljes körű, szakmai irányelveknek megfelelő ellátására törekszem.

 

Vélemények

“Korrekt segítőkész hozzáállás, barátságos környezet. Csak igy tovább!”

“Köszönök mindent, jó egészséget és minden jót kívánok mindenkinek!”

“Maximálisan meg vagyok elégedve Doktor Úr szakmai tudásával és türelmes, segítőkész tájékoztatásával. Csak ajánlani tudom.”

“Korrekt ponntos”

“Nagyon elégedett vagyok Boros Péter doktorúrral! Nagyon emberséges,segítőkész!A hozzáállása kiváló!!Csak ajánlani tudom!!!!”

Előző Következő
Elismeréseink

IDŐPONTFOGLALÁS

Fmedical
Nyitvatartás: H-P 7-21-ig TELEFONSZÁM: 06 42 512 222
útvonaltervezés
4.9 (1929)